Gummi Arabicum - för fastare snus

Gummi Arabicum - för fastare snus

Gummi Arabicum gör snuset fastare.
95,00 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(23) recensioner
Kundrecensioner för Gummi Arabicum - för fastare snus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Nödvändigt för att hålla snuset i munnen!

Nisse på Åsen, 22 november 2020

Perfekt!

Kanon

Kola, 20 december 2018

Fungerar utmärkt när man vill ha mer kramvänligt snus

Ett perfekt komplement

Håkan Nohren, 11 december 2017

Kanon!!!

30-40gram per 2,5kg färdigt snus

snusmumriken, 22 juli 2017

Har använt gummi arabicum i över 10år till mitt snusbakande, och det är överlägst bäst för att få ett snus som är formbart. Men kom ihåg att fortfarande använda glycerol och modifierad stärkelse enlligt receptet. ta alltså inte och ersätt något med gummi arabicum, utan det blir den sista ingrediensen att ha i när allt annat är iblandat och snusen har svalnat helt. Men kom ihåg att gummi arabicum ska strös torrt, och ej iblandat i vatten... strö försiktigt på snusen, lite åt gången samtidigt som man blandar in det i snusmassan. får du det jämt inblandat så får du en helt fantastisk konsistens. Har bara en fundering ang de flesta snusbakare. varför bara göra typ en eller två satser vid ett bak? det är lika mycket jobb att göra 6satser på en gång (6satser är precis vad som ryms i en helt vanlig hushållsugn) Och sen till detta med att tillverka en egen snusugn med nån lampa som håller värmen?! wtf?? är det inte typ 1500ggr enklare att åka förbi en återvinningsstation, där gamla ugnar och diskmaskiner mm lämnas in? Där hittar man garanterat en spis gratis som du kan använda resten av livet. (för ugnsfunktionen är oftast fullt fungerande) folk byter ut sina gamla spisar med vanliga plattor och vred, till spisar med varmluftsugn och keramikhäll. Har själv en sån gammal electrolux-spis stående i garaget, med plattorna urkopplade, och med en ugn som håller temperaturen perfekt. Over and out

Perfekt.

Sallo., 25 juni 2016

Gjorde snuset fast o fint

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!