Prismaster
Other

Prismaster

Prismaster är en snusportionerare som hjälper dig att enkelt och elegant placera prillan under läppen.
19 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(23) recensioner
Kundrecensioner för Prismaster

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Storleken på prillan

Stefan, 23 april 2017

Ser att många vill ha större prilla? När jag använde denna P*** Master så vände jag på innerdelen - då bliv prillan ca 50 % större - simpelt och enkelt :)

Prismaster

Loke, 4 november 2016

Helt oumbärlig produkt för mig!, har använt mig av dom sen jag var 14 år nu är jag 50 år så 36 år inte D***** =),¨ tips för dom som vill ha lite större prillor är att dra tillbaka kolven lite och ta bort det det som behövs i bakre spåret för tumgreppet ska få plats igen, tror det är typ 5mm som kapas bort i hylsan, funkat k**** för mig.

Fungerar, men inte mer

Henka, 1 september 2016

Man får vad man betalar för.

H*****!!

Magnus H, 11 juli 2016

S**** b**! Har letat länge efter detta produkten överallt, inne på kiosk och affären. Fanns inget. Ett slump att jag hittade inne på Snusbolaget.se. Tack vare dom så slipper jag ha snus under naglarna och fingrarna. Thumbs Up!

Aldrig testat

Chris, 3 juli 2016

Min broder har en sådan, verkar funka p****** utan något kladd på fingrarna.

Visa fler omdömen