Prismaster

Prismaster

Prismaster är en snusportionerare som hjälper dig att enkelt och elegant placera prillan under läppen.
19,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(26) recensioner
Kundrecensioner för Prismaster

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Endast om du inte vill krama snusen med fingrarna

Macke, 5 april 2020

Ok, då man vill ha händerna helt rena från snus. Annars tycker jag det är svårt att få till en prilla som känns bra under läppen, prismaster måste rengöras ofta annars klibbar den ihop.

Prismaster är jätte bra.

Micke, 23 april 2018

Prismaster är den bästa att anväda till snus när man är på fest eller ute på matställen.

Håll fingrarna rena

Fogborn, 13 september 2017

Minns att jag hade en sån här när jag gick i gymnasiet fast jag vill minas att den packade mindre portioner än denna då jag och mina vänner "trimmade" dom för större portioner. Denna va perfekt i dos

Storleken på prillan

Stefan, 23 april 2017

Ser att många vill ha större prilla? När jag använde denna Pris Master så vände jag på innerdelen - då bliv prillan ca 50 % större - simpelt och enkelt :)

Prismaster

Loke, 4 november 2016

Helt oumbärlig produkt för mig!, har använt mig av dom sen jag var 14 år nu är jag 50 år så 36 år inte dåligt =),¨ tips för dom som vill ha lite större prillor är att dra tillbaka kolven lite och ta bort det det som behövs i bakre spåret för tumgreppet ska få plats igen, tror det är typ 5mm som kapas bort i hylsan, funkat kanon för mig.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!