Nordic Spirit

Nordic Spirit helvita prillor, fräscha smaker och nordisk design

Nordic Spirit är kritvita portioner som innehåller nikotin, men inte tobak. Nordic Spirit kommer i de fräscha och goda smakerna Mint och Bergamot Wildberry som båda är anpassade för att smaka länge och lagom mycket.

Portionerna baseras på en blandning av växtfibrer och tuggummibas och detta gör bland annat att de inte missfärgar tänderna på samma sätt som traditionellt snus. Nordic Spirit är helt enkelt ett lätt och nytt sätt att njuta av nikotin, utan tobak.

KÖP 3 BETALA FÖR 2 Nordic Spirit Slim Berry Citrus Nordic Spirit Slim Berry Citrus Nordic Spirit (12) Läs mer

Nordic Spirit Slim Berry Citrus är ett av de senaste inom nikotin utan tobak. Spännande blandning av klassiska och moderna smaker.

(33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
KÖP 3 BETALA FÖR 2 Nordic Spirit Elderflower Nordic Spirit Elderflower Nordic Spirit (8) Läs mer

Nordic Spirit Elderflower för tillbaka tankarna till den svenska sommaren, med smak av fläder och inslag av citrus. En riktigt frisk upplevelse som du inte får missa.

(33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
KÖP 3 BETALA FÖR 2 Nordic Spirit Slim Smooth Mint Nordic Spirit Slim Smooth Mint Nordic Spirit (6) Läs mer (33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
KÖP 3 BETALA FÖR 2 Nordic Spirit Spearmint Intense Strong Nordic Spirit Spearmint Intense Strong Nordic Spirit (2) Läs mer (33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!