Nyhet 11 FÖR 10 LYFT Blonde Roast All White Portion

LYFT Blonde Roast All White Portion

Lyft Blond Roast har en doft och smak av nyrostat kaffe tillsammans med krämiga noter av karamell och vanilj, spetsat med hasselnötssirap.
  • 1 dosa 43,99 kr
  • 10-pack (38,99 kr/st) 389,90 kr
  • 11-pack (35,45 kr/st) 389,90 kr
  • 30-pack (38,49 kr/st) 1.154,70 kr
389,90 kr
  • 1 dosa 37,99 kr
  • 10-pack (37,99 kr/st) 379,90 kr
37,99 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(1) recensioner
Kundrecensioner för LYFT Blonde Roast All White Portion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Kan nog vara Lyfts sämsta smak hittills

Papa B, 6 oktober 2020

Jag hade höga förväntningar på denna nylansering från Lyft med tanke på deras starka varumärke, men besvikelsen blev dessvärre enorm. Varken doften eller smaken påminde om kaffe eller någon av de övriga listade tonerna. Smaken var extremt artificiellt och jag har väldigt svårt att sätta fingret på vad det exakt smakar, men inte var det kaffe i alla fall. Själva påsarna och hela dosan i sig stinker kemikalier, och långt efter att jag gjort mig av med dosan fortlever sig den hemska lukten från den ensamma prillan i min sopkorg. Både den starka kemiska smaken och lukten får mig att tvivla på huruvida det är hälsosamt att stoppa in detta i sin kropp. Som självutnämnd kaffesnuskonnässör skulle jag istället varmt rekommendera Zyn Espressino som har en betydligt gemytligare smak och doft för dig som eftersöker en genuin smak av kaffe. Jag skulle inte rekommendera Blonde Roast till något annat än att ge bort en dosa till någon du ogillar, eller om du verkligen vill spela någon ett spratt - gömma en dosa i personens hem och låta den outhärdliga lukten sprida sig. Jag tror innerligt att denna produkt snart nog kommer tas ur produktion. Allting gott, Papa B.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!