Snussats Jemtsnus Finmald 1kg
Jemtsnus

Snussats Jemtsnus Finmald 1kg

Jemtsnus Finmald innehåller 1 kg finmald råtobak som ger ca 60 dosor färdigt snus. Tobaken är ljus, mild och fyllig i smaken.

OBS! Innehåller inga tillsatser/tillbehör.

349 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(10) recensioner
Kundrecensioner för Snussats Jemtsnus Finmald 1kg

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Sandstrand

Jimmy, 26 september 2017

Fruktansv*** besviken! Otroligt mycket sand i tobaken vilket gjorde det helt obrukbart. Värre än vad jag råkat ut för i Coobrasatserna. Tyvärr köpte jag två lådor så det blev 700 kr rakt ner i soporna.

toppsnus..

perre, 5 september 2017

b**** snuset som finns på marknaden.. inte provat alla men en hel del o detta är superbt..

g****** snuset

Krobbe, 11 maj 2017

När jag provat Jemtsnus första gången så insåg jag direkt att jag aldrig mer behövde leta efter ett g*** snus. Smaken är b***** än den man fastnade för 30 år tillbaks i tiden.

Helt klart v*** pengarna!!

Janne Kula, 5 maj 2017

Spelar ingen roll att den kostar någon krona mer de blir en kostnad på 6 kronor asken o helt klart v*** varenda krona då dom andra märkena inte kommer i närheten av detta snus och tro mig jag har provat dom flesta!! Tack jämtsnus här har ni en trogen kund framöver!!

basta tobaken för hemmabruk

snus perre, 18 mars 2017

tillverkat snus hemma i ca 3 år nu o testat de flesta sorter och tillverkningssätt. f******** innan denna var westerose men detta är den basta. Petar bort alla andra sorter. ettan o general var mina f******** i ungdomen. tips är att använda en ungsform anpassad för snus. då slipper ni frugans tjat om lukten. erfarenheten av att göra snus hemma är att ge inte upp. 0,5 dl vatten för mycket/för litet, smaksättning .saltmängd etc kan förstöra hela satsen. men ge inte upp. det funkar till slut. Men mina herrar. detta är den basta råtobaken för hemmabruk. 8 dl vatten första 24 h, sen 4 dl 12 h . alltid 90 grader .. alltid p******....

Visa fler omdömen