Snussats Jemtsnus Finmald 1kg
Jemtsnus

Snussats Jemtsnus Finmald 1kg

Jemtsnus Finmald innehåller 1 kg finmald råtobak som ger ca 60 dosor färdigt snus. Tobaken är ljus, mild och fyllig i smaken.

OBS! Innehåller inga tillsatser/tillbehör.

369 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(5) recensioner
Kundrecensioner för Snussats Jemtsnus Finmald 1kg

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

g**** !

Benny, 8 november 2016

Som tidigare talare påpekat. Petar bort Kungssnus från t*****. Detta är riktigt b**. Riktigt g** smak, vore k** och veta vilken tobak som används. 10 av 10.

B***

Snicki, 8 november 2016

Förmodligen den b**** råtobaken som finns för oss konsumenter. Kör 9dl vatten i första omgången, sen 5dl med karbonaten. Smaksätter med Kungssnus rökarom 3 msk. Perfekt doft och smak. Väldigt L*** att få b** konsistens. Inge sand eller liknande. Bara en G*** produkt. Rekommenderar varmt till alla !!

M***** b** snus!

Enebo, 15 september 2016

Med lite stärkelse i slutet av beredningen blev det det b**** hemgjorda snuset hittintills! Jag har hållit på några år nu med diverse fabrikat. R************ varmt!

ljus, smakfull tobak, helt klart b***** k*******

Robert, 19 augusti 2016

helt klart b***** än dom b******** sorterna, som saknar kvalitét och inte uppfyller duglig standard på tobak. kan vara en trolig faktor att tobaksskatten är hög och att dom tjänar pengar på konsumenterna, som knappt får vad dom betalar för internationellt mätt konsistensen är h*** O* ej, det skulle kunna vara b*****, h*** O* ej tobak, inte dålig, men får hoppas att någon marknadsför starkare sorter och med mer information om vad för tobak som används

Kan det bli b***** ?

Mickis, 24 maj 2016

Har testat de flesta produkterna där ute i denna kategori, men måste säga att Jemtsnus petar bort min tidigare f****** Kungssnus. Det här är så b** det kan bli när det kommer till Råtobaksspill. P****** smak helt utan aromer, samt h** k******* utan massa sand mm. Och vilken konsistens. Här behövs varken gummi arabicum eller andra tillsatser för att få en p****** konsistens. Som rubriken säger.. Frågan är om det kan bli b***** än detta. R************ skarpt !!