Snussats Jemtsnus Finmald 1kg

Snussats Jemtsnus Finmald 1kg

Jemtsnus Finmald innehåller 1 kg finmald råtobak som ger ca 60 dosor färdigt snus. Tobaken är ljus, mild och fyllig i smaken.

OBS! Produkten har utgått ur sortimentet

384,00 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

Prillan Snuskrydda Anis +35,00 kr
Prillan Snuskrydda Bergamotte +35,00 kr
Prillan Snuskrydda Enbär +35,00 kr
Prillan Snuskrydda Eukalyptus +35,00 kr
Produkt:384,00 kr
Tillval:
Totalt:
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(12) recensioner
Kundrecensioner för Snussats Jemtsnus Finmald 1kg

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Sämsta hittills

#Snussavagött, 31 oktober 2017

Denna sandblandning tog mig verkligen tillbaka till barnsben då man råkade tappa en godis i sandlådan men stoppade den i munnen ändå. Inget för en vanlig snusare men gillar man att ha halva Sahara i truten så kan jag rekommendera den. Returnerade första satsen och Snusbolaget gjorde ett jättebra beslut och skickade mig en ny (som jag efterfrågade). Andra satsen slängde jag då den inte va det minsta bättre.

Sand

Erik, 17 oktober 2017

Har kört med Jemtsnus det har varigt bra förut men sista gången så var det så mycket sand att det inte gick att använda.

Sandstrand

Jimmy, 26 september 2017

Fruktansvärt besviken! Otroligt mycket sand i tobaken vilket gjorde det helt obrukbart. Värre än vad jag råkat ut för i Coobrasatserna. Tyvärr köpte jag två lådor så det blev 700 kr rakt ner i soporna.

toppsnus..

perre, 5 september 2017

bästa snuset som finns på marknaden.. inte provat alla men en hel del o detta är superbt..

Godaste snuset

Krobbe, 11 maj 2017

När jag provat Jemtsnus första gången så insåg jag direkt att jag aldrig mer behövde leta efter ett gott snus. Smaken är bättre än den man fastnade för 30 år tillbaks i tiden.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!