Swedsnus Konsistenspåse
Swedsnus Konsistenspåse
Swedsnus Konsistenspåse
Swedsnus Konsistenspåse
Swedsnus Konsistenspåse

Swedsnus Konsistenspåse

Genvägen till den perfekta prillan! Med Swedsnus konsistenspåse för lössnus får du snabbt och enkelt fantastiskt krambart snus varje gång. Fyll bara påsen med önskad mängd färdigt lössnus och knåda i några minuter tills önskad konsistens uppnås. Perfekta prillor varje gång! Suveränt effektiv.
55,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Swedsnus Konsistenspåse

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Praktiskt

Dennis Olausson, plasttekniker, 12 mars 2021

Silikon som håller länge. Lätt att göra ren. Snuset blir som man vill ha det. Priset verkar vara satt utan vinstintresse (jag jobbar med plaster och silikoner). rekommenderas!

Fungerar bra

Lössnus är bäst, 2 mars 2021

utmärkt till att lätt få upp krambarheten på lössnuset. Bra material och b*****. Många många kilo har passerat min påse utan att det gått sönder ännu.

Snabbt för bättre konsistens

snusbus, 1 september 2019

Hade ingen riktig smulig sats men provade på en som var allt annat än perfekt. Det är som att leka med en stressboll när man kramar påsen och resultatet blev långt över förväntan på kort tid. Förr körde jag snus i matberedare med kniven men det är det slut med nu. Tycker också att smaken framträder bättre och jag tar mindre prillor när konsistensen är bättre. Väldigt p******* och smart produkt.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!