Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00
Helwit Mixpack 6-pack

Helwit Mixpack 6-pack

Detta Helwit mixpack kommer med alla 6 Helwit smaker, inklusive nyheten Helwit Blueberry! Alla portioner är i formatet slim och nikotinhalten varierar mellan 7-12 mg per gram.
227,90 kr

Störst sortiment online Färskt snus, snabb leverans Betala med kort/Klarna

productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
(4) recensioner
Kundrecensioner för Helwit Mixpack 6-pack

Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusbolaget kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusbolaget ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Helwit

Jensen, 26 november 2022

Bara bra +++++++++

Vill ha alla styrkor

Hanna, 4 augusti 2022

De smakerna som jag såg mest fram emot var i styrka 4/4 , och dom mest standard var i smakerna 2/4 som jag använder. Så var synd. Men kul och testa! Och bra smak!

Det bästa som finns!

Linus Jönsson , 26 juli 2022

ALLTID med i varje månaden beställning! Alla 6dosor är perfekt salamiak skulle den kunna hoppa över. Helt perfekt i smak när man är lite godis sugen då alla är rätt söta.. Rekommenderar verkligen er alla att testa

Tänkte testa något nytt...

Madelene, 24 maj 2022

Och wow! Älskar dem! Största favoriten var utan tvekan Blueberry, luktade sååå himmelskt gott. Även Mocha, Orange och Violet var fantastiska. Salmiak är jag en aning tveksam till, den luktade lite knepigt och inte riktigt lakrits (älskar man saltlakrits som jag så är Loops Ludicris svår att mäta sig med) och Mint är inte riktigt min grej så den kan jag inte uttala mig om. Påsarna är bra i storlek, lite smått fuktiga så de rinner lättare men är helt ok och det är bra sting i dem. Rekommenderar varmt!