General Variation Smoky Oak Portionssnus

General Variation Smoky Oak Portionssnus

General Variation Smoky Oak är en exklusiv smakvariation av det svenska originalsnuset. Med en kraftig tobakssmak och inslag av vedbrasa, läder, stall och bergamott får du uppleva en överraskande naturlig tobakskaraktär som du samtidigt kan känna igen dig i. Ett snus för finsnusaren!

OBS! Produkten har tyvärr utgått ur vårt sortimentet.

  • 1 dosa 42,00 kr
  • 10-pack (37,50 kr/st) 375,00 kr
  • 30-pack (36,97 kr/st) 1.109,00 kr
375,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(19) recensioner
Kundrecensioner för General Variation Smoky Oak Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Riktigt tråkigt att mista detta enda snus i sitt slag.

Tommy, 7 juni 2016

Jag älskade detta snus och är riktigt ledsen att det försvinner då det inte finns något liknande. Lukten framförallt var fantastisk på snuset, luktar som man är på landet en fin sommardag. Smaken hade kunnat vara lite kraftfullare men sammantaget oslagbart snus för en lantis.

Partydosa

Big Snuser, 24 december 2015

Köpte en stock , men ledsna efter en dosa. Bra snus , men inget jag personligen pallar en stock av. Fint att unna sig en trevlig kväll i goda vänner lag.

Kunde varit godare

0, 10 april 2015

Denna påminner lite om smaken från Ettan - fast starkare. Håller inte riktigt med de kommentarer som menar på att den smakar som kallrökt lax, den smakar inte direkt \vedrökt\" utan mer kol-aktigt. Svårt att beskriva men tänker man sig en Ettan fast mustigare, smakrikare och lite mer kolsmak så närmar man sig smaken av denna. + Mycket smak + Mustig - För stark - Rinner ganska mycket - Ojämna prillor, mina var alla packade i en ände"

Så god!

Hampus, 28 januari 2015

Den är så god, mitt nya favosnus!

Klockrent

Jens Viklund, 9 november 2014

Har snusat i 30års tid men detta snus är de mest kompletta jag provat

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!