N!xs Salmiak All White Portion

N!xs Salmiak All White Portion

Nixs Salmiak har smak av salt lakrits som levereras i originalstora nikotinportioner.
  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 189,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
  • 30-pack (34,50 kr/st) 1.034,90 kr
359,90 kr
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
(5) recensioner
Kundrecensioner för N!xs Salmiak All White Portion

Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusbolaget ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Den bästa jag provat

Hermansson, 26 december 2021

Bra smak, varar länge, riktigt gött med normala påsar- den enda vita snusen jag hittat som inte är slim lr mini? Denna blir den nya att köra på dagligen.

Hostmedicin

Jesper F, 20 december 2020

Jag själv tycker om salmiak samt salt lakrits men detta snus påminner för min del verkligen inte det. Den behöver inte vara äcklig för alla men måste bara ge en varning om att det påminner väldigt mycket om den här smaken på hostmedicinen om vi alla känner igen.

Jättegod smak!

Eva L, 25 november 2020

Detta blir min nya favorit! Lagom stark med en lite söt men perfekt salmiaksmak som varar länge. Högsta betyg för denna goda nyhet.

Nya favoriten!

Amanda, 20 november 2020

Tydlig och god salmiak smak. Har testat många typer av salmiak snus och denna ligger på en stark nr 1. Kommer fortsätta köpa denna

Toppen!

Robert, 8 november 2020

Äntligen en tillverkare som tänker till med storleken på sina "nikotin påsar" med "normal" storlek. Jag förstår mig inte på alla andra med deras SLIM påsar. Har man snusat i 25 år och försöker gå ifrån tobaken så funkar inte pyttesmå påsar under läppen. N!xs har verkligen lyckats med sin produkt, salmiak smaken verkligen lakrits med en liten kylande effekt som känns alldeles lagom. Väldigt fina och mjuka påsar.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!