Nytt pris Snussats Jakobssons Sprilla

Snussats Jakobssons Sprilla

Jakobssons Sprilla innehåller ca 300 prillor och ett kit med allt du behöver för att göra eget portionssnus. Smaksätt precis som du vill med Snusbolagets aromer.
169 kr
Produkt:169 kr
Tillval:
Totalt:
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(5) recensioner
Kundrecensioner för Snussats Jakobssons Sprilla

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Inte riktigt nöjd

Henrik, 6 juni 2019

Den håller vad den lovar men ingenting för mig. Påsarna är i vanlig storlek och smaken är len, vill du ha något starkare eller något större portioner så är det här fel produkt. Själv får jag lägga i en ny prilla varje halvtimme för att jag sugit ut vad som finns.

Kanonbra

Göran Hallberg, 18 januari 2019

Helt perfekt kul att kunna smaksätta själv hur lätt som helst att göra kan verkligen rekommenderas full poäng från mig

Okej snus

Jan, 30 oktober 2018

Smaken/lukten var helt okej innan smaksättning. Dock är påsarna alldeles för tunna, för lite i dom jämförelsevis med originadosorna som dom säljer. Men dom fungerar helt okej.

Mitt nya märke

Eddan, 25 september 2017

Ett gör-det-själv-snus som verkligen går att snusa regelbundet. Storleken på prillorna passar mig som tycker att vikten på produkten är viktigare än antalet prillor. Förmodligen helt OK tobak i denna då det t.o.m. luktar gott i påsen. Brukar göra snuset med arom men det fungerar även utan.

Helt okej!

Prillan!, 29 maj 2017

Bra snus för rätt pris! Portionerna är lagom stora, kanske hade velat ha lite mer i dem men absolut helt okej produkt till det priset. Första snuset jag gör själv som faktiskt smakar något!

You're probably on the wrong web site. Haypp.com is the site you're looking for.