Icetool Medium Snusdosa Ljusgrå

Icetool Medium Snusdosa Ljusgrå

En exklusiv Ljusgrå snusdosa från Icetool i medium size.

OBS! Produkten har utgått!

339,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(4) recensioner
Kundrecensioner för Icetool Medium Snusdosa Ljusgrå

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Snygg!!!

Marcus, 5 september 2013

hur fungerar dessa medium dosor? antar man inte kan lägga ner sin plastburk i dessa dosor? utan man får hälla över sina påsar? tack på förhand!!!! Kommentar från Administratör: Helt rätt. Man lägger över sina portioner eller sitt lössnus direkt i dosan.

Kvalitet

Jan, 28 september 2012

Mycket bra kvalitet, ligger bra i fickan, läcker inte om man råkar överfylla askkoppen. Enda negativa är att den är lite trög att öppna men den är ändå värd en femma.

Riktig Kvalité!

Carl Hannes Wilhelm Petersson, 25 september 2012

Denna dosa är något av det bästa jag har köpt som har med snus att göra. Det passar extra bra med General Onyx, då de svarta påsarna ger dosan ett ännu mer elegant utseende! Det som är bra: + Den har packning i vasken och in till själva dosan så att snuset ej torkar. + Perfekt för svenskt klimat då den är gjord av Aluminium och att snuset håller sig svalt. + Slasken är stor och rymlig, samma med dosan själv. + Bekväm och inte blank, som jag trodde att den skulle vara enligt bilden, kanske bara jag som inte tittade så noga, men blev bara mer nöjd! Det som är dåligt: - Packningen kläms åt av locket som då kan vara svår-öppnad när man är lite blöt om händerna. - Fingeravtryck förekommer, men det försvinner om man torkar av den med blött papper.(Vet ej hur det är, men de flesta \Borstade\" aluminium-prylar går ej att tvätta om man låter det fästa under ett bra tag) Även med dessa två negativa saker, så överväger jag att ge den 5/5 toasters, då dessa små problem nästan aldrig förekommer för min del, men att det kan vara värt att tänka på

Elegant och praktisk.

André, 12 februari 2012

Riktigt elegant och välgjord dosa. Kvalitet och klass in i minsta detalj. Väl värd sitt p***, tycker jag.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!