Icetool (Large) - Flera Färger

Icetool (Large) - Flera Färger

Icetool (Large) är den största av Icetools portioneringsverktyg för lössnus som rymmer 5ml. En Icetool är perfekt för den som snusar mycket och önskar baka sitt snus snabbt och perfekt!
380,00 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(2) recensioner
Kundrecensioner för Icetool (Large) - Flera Färger

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Snordyr onödig pryl

Anders, 22 februari 2013

Den här ska du bara köpa om du anser dig ha för mycket pengar i byrålådan. Den är alldeles för dyr med tanke på vad det är. Prismaster fungerar minst lika bra. Annars kan man ta en vanlig spruta på 5 ML som man kapar av yttersta toppen på, då får du även gradering så du vet exakt hur mycket snus du förbrukar i varje prilla. Vill du ha en riktig dyngstack under läppen? Ta då en 10 ML spruta och kapa den. Risken är bara att snusdosan töms fortare än vad som är önskvärt! :) Men som sagt, detta är bara en onödigt dyr pryl. Jag ångrade mitt köp direkt och hade hellre lagt pengarna på mer snus, eller varför inte en riktigt god cigarr eller två... You have been warned...

Helt klart p*******

Patrik, 20 september 2011

En otroligt robust och bra spruta. Den spelar inte ens i samma härad som en prismaster. Du har gradering på skaftet så att du kan hålla reda på storleken på prillan. Kan utan problem användas med en hand. Köpte en sådan här till en vän som opererat sin axel och han grämde sig över att inte kunna ta en lössnus på 2 månader. Med denna är det inga problem alls med bara en hand. Enda skälet till att det inte blev 5 stjärnor är priset. Tycker att den är lite väl dyr.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!