Prova på Göra Eget-paket Lös 200 gram

Prova på Göra Eget-paket Lös 200 gram

Med det här Prova-på-paketet kan du göra ditt eget lössnus på ett enkelt sätt! Du får ett paket Coobra Grön Original 200 gram snussats, en av våra mest populära snusaromer - bergamott och en snusdosa. Ger cirka 12 dosor färdigt lössnus!

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

119,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(2) recensioner
Kundrecensioner för Prova på Göra Eget-paket Lös 200 gram

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Återkallar föregående rubrik! Min sats var INTE grusig!

urreman, 3 april 2016

Med aningen mer erfarenhet har jag kommit på att "grusigheten" kommer utav att Natriumkarbonatet inte var tillräckligt väl upplöst i vattnet. Tips för nästa nybörjare: Blanda natriumkarbonatet i varmt vatten och vispa/mixa ORDENTLIGT. Se till att natriumkarbonatet är helt upplöst innan du blandar in det i snuset.

Bra nybörjarträning, grusigt snus

urreman, 20 mars 2016

Första gången jag gör snus hemma. Tycker att "prova på" paketet var bra och instruktionerna utmärkta. Snuset blev aningen svårkramat men sitter fint under läppen. Hällde i halva flaskan Bergamotte, vilket jag senare såg att det var alldeles för mycket för 500g färdigt snus. Kunde varit tydligare i instruktionerna men å andra sidan står det på flaskan att den räcker till 2,5kg färdigt snus så jag får skylla mig själv att jag var för snabb med att hälla i innehållet. Snuset i sig är lite grusigt i.e. det knastrar lite mellan tänderna emellanåt, annars helt ok snus. Smakar bra trots för mycket Bergamotte. Prova på satsen rekommenderas helt klart för nybörjare.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!