Art Mint 6mg Minisnus
Art Mint 6mg Minisnus
Art Mint 6mg Minisnus
Normal styrka - Art Mint 6mg Minisnus
Normal styrka - Art Mint 6mg Minisnus
Mini vit portion - Art Mint 6mg Minisnus
Mini vit portion - Art Mint 6mg Minisnus

Art Mint 6mg Minisnus

Art Mint 6mg Mini är ett enkelt men genomtänkt minisnus med mintsmak. Tidigare gick Art under namnet Oomph, men produkten är fortfarande densamma. 

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 39,90 kr
  • 10-pack (33,99 kr/st) 339,90 kr
  • 30-pack (33,50 kr/st) 1.004,90 kr
339,90 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Art Mint 6mg Minisnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Bästa snuset

Gunilla, 11 januari 2016

Gottigottgott

Världsklass!!

Mattias, 24 september 2014

Jag har testat ett flertal olika miniprillor i torrt format. Det fantastiska med Art är att trots sin från början helt torra konsistens, snabbt blir blöt under läppen och därmed inte känns \frätande\", som vissa andra märken. Dock blir den heller inte rinnig, vilket gör att man kan ha den inne så länge man önskar. Personligen föredrar jag mint-varianten, då den är god, fräsch och diskret i alla sammanhang. Jag anser att den håller minst lika god kvalitet som Al Capone. En fördel med Art, är den mycket inovativa utformningen av dosan. Den kan enkelt bäras utan synlighet i jeans- och kavajfickor mm. Den enda \"nackdelen\" är att då man väl har vant sig vid ett torrsnus av denna höga kvaliteten, blir det svårt att återgå till \"vanligt\" snus. Tidigare snusade jag General Portion, under ca 20 år."

Godkänd!

ettan, 10 april 2012

Mycket god smak av mint. Snuset är rätt torr - men lägger sig fint under läppen. Väldigt tunna portioner. Men även lite bredare. Så den syns inte. Dosan design är rätt knasig. Konstiga lock. Men annars rätt fin.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!