Tor Extra Stark White Portion

Tor Extra Stark White Portion

Tor Extra Strark White portion är ett stark snus med en nikotinhalt på 30 mg/g. Tor Extra Stark har smak av mint och traditionell tobakssmak.
  • 1 dosa 31,99 kr
  • 10-pack (25,99 kr/st) 259,90 kr
  • 30-pack (24,99 kr/st) 749,70 kr
259,90 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(7) recensioner
Kundrecensioner för Tor Extra Stark White Portion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Jättebra

Anders Jerenfelt, 20 november 2020

bland de bättre snus jag provat kommer att köpa mer :)

Rätt stark men inget för den med smaklökar.

Gubben som råkade köpa en andra gång, 20 november 2020

Om de siktade på att snusen skulle smaka som eftersmaken du får om du dricker juice efter att ha borstat tänderna så ber jag hemskt mycket om ursäkt för mitt hårda betyg men det är bara inte något jag vill ha under läppen. Efter dem första smaksensationen så avtar smaken snabbt vilket gör att man kan genomlida den men det blir inte köp på nytt. Nikotinhalten kan jag inte klaga på, stark är den.

Bra grejer

Eddie, 16 november 2020

Typ budget siberia men känns fräschare. Mindre nikotin men kickar bra mycket hårdare än vanlig strong snus. Luktar mint och rinner inte.

Chansning

Mattias, 27 oktober 2020

Testade denna och blev väldigt besviken. Parfymig mintsmak och små prillor.

Den bästa

KalleA, 24 september 2020

Har snusat över 50 år och detta är den bästa portions snus lagom stark. Snusar mest lös snus skruf stark. .fortsättning blir den 50/50.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!