Thunder Extra Strong Frosted White Dry Portionssnus
Thunder Extra Strong Frosted White Dry Portionssnus
Thunder Extra Strong Frosted White Dry Portionssnus
Thunder Extra Strong Frosted White Dry Portionssnus
Thunder Extra Strong Frosted White Dry Portionssnus

Thunder Extra Strong Frosted White Dry Portionssnus

Thunder Extra Strong Frosted White Dry är ett starkt snus med en smak av mint. Portionerna rinner väldigt lite i jämförelse med vanligt portionssnus.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 28,90 kr
  • 10-pack (24,99 kr/st) 249,90 kr
  • 30-pack (24,63 kr/st) 738,90 kr
249,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Thunder Extra Strong Frosted White Dry Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Bra snus

Snuskungen1, 17 februari 2016

Riktigt bra snus, bränner på som satan. Rekommenderas starkt!

En annorlunda upplevelse

Erik, 23 mars 2015

\Frosted\"-smaken har verkligen sting i sig, vilket också gäller styrkan, för en som mig som har snusat General Lös sen många år tillbaka så känns denna white dry snus under läppen som det måste känna sig att gå i stringbikini på stranden, man känner sig nästan naken fast att man vet att det finns något där. Inget negativt dock, perfekt snus för lite finare tillställningar, då snus på fingrarna och en \"halv dosa\" G-lös under läppen inte passar sig. Dessutom lär man ju definitivt chocka den där polarn som bara \"social\"-snusar. Enda negativa ska väl vara just att den inte smakar så mycket mer än mint, men jag är just som sagt van vid lössnus, så det är nog också lite av en vanefråga. Tror dock att Jan Mårtensson har helt rätt i att man pga det höga nikotininnehållet inte ska snusa denna på heltid, personligen får jag redan mer ofta än inte abstinensbesvär i heroinistklassen om jag går en dag eller två utan mitt kära snus. Jag kan ju till skillnad från tiden jag rökte säga utan tvivel att jag tycker det är gott i alla fall. (Ber om ursäkt för denna långdragna \"recension\", som nog mer liknar ett blogginlägg än en betygsättning på en produkt.) "

:)

Jan Mårtensson, 5 december 2014

En väldigt god snus, Som man kan ha inne länge. Rinner inte heller. Påsarna är rätt fördelade. Ett bra koncept med White Dry. Snuset är starkt som tusan, Nästan lite för starkt för mig. Detta är inget snus man kan snusa på heltid, Jag rekomenderar att man snusar något annat med. Annars är jag jättenöjd, Thunder bevisar än en gång hur diktiga dom är på att göra just sådant snus som vi vill ha.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!