LYFT Nordic Winter Slim | Limited Edition

LYFT Nordic Winter Slim | Limited Edition

NYHET! LYFT Nordic Winter Limited Edition är en kombination av traditionella smaker som skog, flora och bär - och tar dina smaksinnen till de svenska landskapen.

  • 1 dosa 43,99 kr
  • 10-pack (38,99 kr/st) 389,90 kr
  • 30-pack (37,50 kr/st) 1.124,90 kr
389,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(11) recensioner
Kundrecensioner för LYFT Nordic Winter Slim | Limited Edition

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Super god

Leo, 22 april 2020

Denna är nog min favoritsmak, den luktar och smakar lite skogsaktigt med tydliga inslag av bland annat granskott. Det enda jag kan klaga på är att smaken kan bli lite för syntetisk, speciellt i början, men den får ändå 5/5!

Gillar denna

Selias, 12 april 2020

Har börjat med all white. Denna var en av de första jag testade. Först tyckte jag det den var tråkig då är van med tobaks snus typ min catch, offroad lakrits och kapten min laktris. Men jag gillar denna verkligen. Otroligt god och fräsh.

Som Göteborgs Rapé

Erik, 12 mars 2020

Min absoluta favorit i Lyft sortimentet. Från att tidigare ha snusat massor av Göteborgs Rapé har jag nu hittat en bra ersättare bland tobaksfria snuser. Hoppas att den läggs till i det ordinarie sortimentet.

Så nära snus man kan komma.

Per-Arne som Snusar, 8 mars 2020

Riktigt bra, känns som jag snusar någon Göteborgs Rapé utan den obehagliga tobakssmaken. Lär köpa en stock av detta.

LYFT kommer närmare perfektion

TTL, 16 december 2019

Jag älskar LYFT men tycker att det är synd att lite mer neutrala smaker som Blueberry försvann. Sortimentet idag är väldigt sött och fruktigt, därför passar Nordic Winter Slim in väldigt bra som kommer med en smak som närmar sig den nordiska floran. Trist att det är en edition, mer sånt här på hyllan och LYFT kommer konkurrera ut tobaksprodukter framöver.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!