Lucky Strike Portionssnus

Lucky Strike Portionssnus

Lucky Strike Portion har en traditionell smakmed tydligton av tobak. I Lucky Strike Snus är tobaken rostad för en fylligare arom.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 41,00 kr
  • 5-pack (37,80 kr/st) 189,00 kr
41,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(8) recensioner
Kundrecensioner för Lucky Strike Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Det riktiga snuset

Vigor, 18 oktober 2011

Har prövat på nästan alla snussorter som finns på marknaden men lucky strike är det enda snuset som faktiskt leverar en sann tobaks smak. De flesta andra snussorter har en tendens att smaka så...konstgjorda.

Bäst!

Fet-Ove, 18 september 2011

Göttigaste snuset som finns när man tar sig en redig fylla!!!

Överanskande

Andersson, 15 maj 2011

Köpte denna mest eftersom jag rökt Lucky Strike tidigare och jag blev överaskad. Har hört många som inte tycker den är särskilt god och om en frustrerande dosa men den smakade riktigt gott och dosan var det inga problem med. Robust dosa av behagligt material.

Lätt det bästa snuset

Anna, 7 maj 2011

Kan jämföras med ett sockerberoende När du väl har fastnat för produkten så finns ingen återvändo varierar med ettan och knox men i slutändan så Är det bara ett märke som gäller LUCKY STRIKE!!!!

Fruktansvärt gott

Persson, 4 mars 2011

Har endast smakat White-versionen men det enda jag kan säga om den är att det är fruktansvärt gott! Jag har hoppat från olika snusmärken ganska ofta men Lucky strike tar priset. En klar 5:a.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!