Taboca Portionssnus

Taboca Portionssnus

Taboca Portion är ett traditionellt portionssnus med utvalda tobakssorter, med en lätt bergamottsmak.
  • 1 dosa 27 kr
  • 10-pack (21,90 kr/st) 219 kr
  • 30-pack (20,17 kr/st) 605 kr
  • 50-pack (20,30 kr/st) 1.015 kr
219 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(17) recensioner
Kundrecensioner för Taboca Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Prisvärd

J, 2 mars 2016

Smakar som Byron. Lite för syrlig för min smak men b** k******.

Taboca

Taboca, 2 december 2015

G**

Riktigt prisv*** snus!

Mikaela, 15 april 2015

Tror helt ärligt inte att man kan hitta b***** snus till detta priset. Provat olika billigare snus då jag egentligen fördedrar general men ekonomin håller inte för det. Rekommenderar denna!håller med föregående talare om att den är lite torr, dock föredrar jag det så passar mig p******! S**** design med 'dold' spottlock. Tack vare tidigare recensioner lyckades jag hitta den redan i första dosan!

M***** b**

Anders, 24 april 2014

Kör normalt sett Knox men testade detta snus då det var kampanj. Ett alldeles u****** snus. b** smak och fuktighetsgrad. Inget n******* att säga. Bara b**. Rekommenderas. f** s******* pga relationen pris och k*******. Rent smakmässigt är det som övriga General-kloner, dvs b** och detta borde rendera en 3:a. Dock är fuktighetsgraden b***** än många andra kloner och skälvklart b***** än vattenpåsarna General. Detta höjer betyget till en 4:a. Priset kommer sedan och lyfter totalomdömet till en 5:a.

g***, prisvärt, kraftigt.

Butta, 22 november 2013

Billigt behöver inte vara skräp. Detta snus fungerar u****** i alla lägen. Lite väl påtaglig, kraftig smak(kör general portion i vanliga fall) men i övrigt ett fullg*** k************ i alla dess bemärkelser.

Visa fler omdömen