Taboca Portionssnus
Taboca Portionssnus
Taboca Portionssnus
Normal styrka - Taboca Portionssnus
Normal styrka - Taboca Portionssnus
Portionssnus - Taboca Portionssnus
Portionssnus - Taboca Portionssnus

Taboca Portionssnus

Taboca Portion är ett traditionellt portionssnus med utvalda tobakssorter, med en lätt bergamottsmak.
  • 1 dosa 35,99 kr
  • 10-pack (30,99 kr/st) 309,90 kr
  • 30-pack (30,49 kr/st) 914,70 kr
  • 50-pack (30,49 kr/st) 1.524,50 kr
309,90 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(18) recensioner
Kundrecensioner för Taboca Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

P******* och gott men tortt

Jonatan, 15 mars 2021

Ett bra snus med tanke på priset, god smak. Men snuset var lite för torrt för min smak. Spottlocket var inge bra alls, öppnades av sig själv hela tiden...

P*******

J, 2 mars 2016

Smakar som Byron. Lite för syrlig för min smak men bra kvalité.

Taboca

Taboca, 2 december 2015

God

Riktigt p******* snus!

Mikaela, 15 april 2015

Tror helt ärligt inte att man kan hitta bättre snus till detta priset. Provat olika b******** snus då jag egentligen fördedrar general men ekonomin håller inte för det. Rekommenderar denna!håller med föregående talare om att den är lite torr, dock föredrar jag det så passar mig perfekt! Snygg design med 'dold' spottlock. Tack vare tidigare recensioner lyckades jag hitta den redan i första dosan!

Mycket bra

Anders, 24 april 2014

Kör normalt sett Knox men testade detta snus då det var kampanj. Ett alldeles utmärkt snus. Bra smak och fuktighetsgrad. Inget negativt att säga. Bara bra. Rekommenderas. Fem stjärnor pga relationen p*** och kvalitet. Rent smakmässigt är det som övriga General-kloner, dvs bra och detta borde rendera en 3:a. Dock är fuktighetsgraden bättre än många andra kloner och skälvklart bättre än vattenpåsarna General. Detta höjer betyget till en 4:a. Priset kommer sedan och lyfter totalomdömet till en 5:a.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!