Taboca Portionssnus

Taboca Portionssnus

Taboca Portion är ett traditionellt portionssnus med utvalda tobakssorter, med en lätt bergamottsmak.
  • 1 st 22 kr
  • 10-pack (19,20 kr/st) 192 kr
  • 30-pack (18,73 kr/st) 562 kr
192 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(17) recensioner
Kundrecensioner för Taboca Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

P*******

J, 2 mars 2016

Smakar som Byron. Lite för syrlig för min smak men b** k******.

Taboca

Taboca, 2 december 2015

G**

Riktigt prisv*** snus!

Mikaela, 15 april 2015

Tror helt ärligt inte att man kan hitta b***** snus till detta p*****. Provat olika b******** snus då jag egentligen fördedrar general men ekonomin håller inte för det. R************ denna!håller med föregående talare om att den är lite torr, dock F******* jag det så passar mig p******! S**** design med 'dold' spottlock. Tack vare tidigare recensioner lyckades jag hitta den redan i första dosan!

M***** b**

Anders, 24 april 2014

Kör normalt sett Knox men testade detta snus då det var kampanj. Ett alldeles u****** snus. b** smak och fuktighetsgrad. Inget n******* att säga. Bara b**. R************. f** s******* pga relationen p*** och k*******. Rent smakmässigt är det som övriga General-kloner, dvs b** och detta borde rendera en 3:a. Dock är fuktighetsgraden b***** än många andra kloner och skälvklart b***** än vattenpåsarna General. Detta höjer betyget till en 4:a. P***** kommer sedan och lyfter totalomdömet till en 5:a.

g***, p*******, kraftigt.

Butta, 22 november 2013

b****** behöver inte vara skräp. Detta snus fungerar u****** i alla lägen. Lite väl påtaglig, kraftig smak(kör general portion i vanliga fall) men i övrigt ett fullg*** k************ i alla dess bemärkelser.

Visa fler omdömen