Mellgrens IPA Edition Single Cut White Portionsnus

Mellgrens IPA Edition Single Cut White Portionssnus

Mellgren's IPA Edition Single Cut White Batch II är en vidareutveckling av batch I där både format och smak har uppdaterats. Ett portionssnus från Mellgren's Fine Tobacco och Conny Andersson.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 46,90 kr
  • 10-pack (40,59 kr/st) 405,90 kr
  • 30-pack (40,00 kr/st) 1.199,90 kr
405,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(4) recensioner
Kundrecensioner för Mellgrens IPA Edition Single Cut White Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Kanon

Max, 13 september 2016

Bästa snuset jag har provat. Smakar gott. Bra med nikotin, lät kollegor som snusat dubbel hela sitt liv prova och dem blev nästan snurriga som förstagångs snusare. Som sagt. Riktigt gott. Håller länge per påse. A helt jäkla grymt helt enkelt. Skillnad på mald och skuren tobak.

Work of art!

Masmano, 15 juni 2016

Jag är helt blown away av denna skapelse. Tåls att säga att jag är ett riktigt IPA freak som älskar Ballast Point Sculpin IPA, och jag är även ett stort fan av alla av Craftsnus kungen Conny Anderssons tidigare produkter. Men i mening slår denna dom alla på fingrarna, fantastisk.

Intressant och nytt

Johan, 9 maj 2016

Jag gillade denna mer än annan snus. Ny slags smak och perfekt mjuk och blöthet.

Intressant!

Fredrik, 15 mars 2016

Frisk arom som faktiskt drar åt amerikansk humle. God tobakssmak med en kryddig och frisk ton av grön humle. Något sträv smak efter en längre stund under läppen. Har de haft i humearom tro? Lätt värt att prova och även köpa någon dosa då och då men inget jag kommer snusa till vardags. Ska bli intressant att prova tillsammans med en IPA!

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!