Ring oss08-588 849 80 Mån-Fre 09-17 Mån-Fre 09.00-17.00/21.00
Byron Senorita Portion
Byron Senorita Portion
Byron Senorita Portion
Byron Senorita Portion
Byron Senorita Portion
Byron

Byron Senorita Portion

Byron Senorita är ett Svensktillverkat portionsssnus, mild i sin karaktär med inslag av anis. Obs! Tidigare hette produkten Romeo y Julieta Mini Dry Portion. Det är samma snus, bara nytt namn och ny design.
  • 1 st 32 kr
  • 10-pack (28,60 kr/st) 286 kr
  • 30-pack (28,30 kr/st) 849 kr
286 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Byron Senorita Portion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Smakar som den heter

Snusmumriken, 14 mars 2016

Denna pingla, öh ja mena prilla, är som en riktig seniorita under läppen! Nätt och m***, med tydliga hintar av salmiak. G***** du salt seniorita? Då kommer du g**** Byron!

F********** g** men aningen svag

Christian, 13 maj 2015

Smakmässigt möjligtvis den b**** tobaken jag smakat. F********** t******! Ä*** den långsmala silhuetten på påsen är t**********. N************ är relativt låg. Hade kunnat önska aningen mer skjuts i den. Förpackningen är o******* genomarbetad stilistiskt. Första dosan jag inte skäms för att låta ligga framme till allmän beskådan. Att den sen är på gränsen till inbrottssäker gör upplevelsen än mer fascinerande. Lever du dig in i tanken på att du med nervösa, darrande händer, försöker knäppa upp spännet på din ungdomskärleks bysthållare för allra första gången, kommer du nog känslan förvånansv*** nära. Men all 'n all, en ny f******!

m*** och lite kryddig

Katarina, 8 januari 2015

g**, lite kryddig smak. Jag G***** inte för mycket tobakssmak men den här är m***. Som ett mellanting mellan smaksatt och icke-smaksatt.