Byron Anis Portionssnus
Byron Anis Portionssnus
Byron Anis Portionssnus
Normal styrka - Byron Anis Portionssnus
Normal styrka - Byron Anis Portionssnus
Portionssnus - Byron Anis Portionssnus
Portionssnus - Byron Anis Portionssnus

Byron Anis Portionssnus

Byron Anis är ett svensktillverkat snus med inslag och hantverk från den Kubanska cigarrframställningen. Mild i sin karaktär. Obs! Tidigare hette produkten Romeo y Julieta Portion. Det är samma snus, bara nytt namn och ny design.
  • 1 dosa 39,99 kr
  • 10-pack (34,99 kr/st) 349,90 kr
  • 30-pack (34,99 kr/st) 1.049,70 kr
349,90 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(19) recensioner
Kundrecensioner för Byron Anis Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Smakar ingenting.

Stanley, 13 oktober 2019

Smaken obefintlig, man får tugga för att överhuvudtaget få någon smak.

Helt okej snus

Mikael Orrebo, 27 september 2019

Ett helt okej snus. Lite för sött för min smak dock. Önskar att det fanns utan tillsatt smak och sötningsmedel.

Bästa snuset

Helikopter Calle, 24 mars 2019

Detta är ett snus i min smak. Dosan i plåt gör det lite extra lyxigt. Svår att öppna? Nej vrid och lyft samtidigt. Slutar ni med detta snus, slutar jag snusa.

Otroligt bra.

Jaque, 8 september 2017

Tydlig anis, mild tobak som påminner om fermenterad (cigarr-/'chew'-)tobak, tydlig milt rökigt ceylon-te-smak. Detta är det bästa snuset jag smakat på svenska marknaden. Jag tog mig friheten att klippa upp påsarna och mala snuset i tobakskvarn, med lite tillsatt lätt saltat och sockrat vatten för att konvertera detta konstverk till lössnus för en ännu bättre smakupplevelse. Enda nackdelen med snuset är att den (om än oerhört snygga) dosan är näst intill omöjlig att öppna. 

bästa snuset jag snusat hittills !

P.Reise, 16 november 2016

Smakar snus, men smaken av anis gjorde snuset sjukt gott! Lite som lakrits snus men detta är grymt mycket bättre. För dig som gillar riktigt snus men lätt ledsnar på smaken, men inte riktigt gillar dom nya "godis snusen ".. Detta snus är värt pengarna!

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!