Blue Ocean White Portionssnus
Blue Ocean

Blue Ocean White Portionssnus

Blue Ocean White Portion har en mycket intensiv snussmak. En tydlig tobakssmak med inslag av vanilj.

Produkten har tyvärr utgått!
  • 1 st 39 kr
  • 10-pack (37,90 kr/st) 379 kr
  • 30-pack (37,90 kr/st) 1.137 kr
379 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(8) recensioner
Kundrecensioner för Blue Ocean White Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Vita

Smurf, 19 oktober 2015

Jag köpte dessa för att dom egentligen ska vara blåa påsar. Men det var dom inte. På dosan står det "blue portion" Gör man en enkel sökning på google ser man att det ska vara blå portioner i denna dossa. Så jag undrar vad det är jag sitter o snusar. "Blue Ocean White Portionssnus" som det står här till vänster har inget att göra med det. White portions betyder att materialet inte är fuktat vid produktion och har inget med färgen på påsen att göra. Dom kan även vara svarta men kallas white portions.

Kommentar från administratör: En gång i tiden var påsarna blå, men inte längre, och det är även därför vi tagit bort det från produktens beskrivning tidigare. Att produkten heter "Blue Ocean" är snarare bara vad själva namnet på varumärket är. 

Gaaaaanska n***..

hahamo, 2 oktober 2014

S***** påsar, smakar g***, luktar g***, är f***** länge och rinner inte mycket. Det ända som är D***** (kanske bara hände mig) är att den fräter enormt mycket. L*** v*** att pröva! kanske inte fräter så mycket på er.

Mycket g***!

Rovin H, 31 januari 2013

Testade en dosa och blev helt s***, så fick införskaffa mig en stock. Det känns lite som en havskänsla, svalkar lite i munnen, med en väldigt svag smak av mint. Smakar/känns inte som något annat snus på ett b** sätt. Rinner väldigt lite också, p****** för dubbla prillor!

N***

Dennis, 8 november 2012

Har köpt 1 dosa av denna och jag är helt n***. Den har en g** smak av Vanilj och en svag känsla av mint, visst har jag snusat g***** snus men den får 5 stars för den blå färgen både Dosan och påsarna har (Prillorna).

F****!

Ray.Ban, 13 juli 2011

F**** snus. Rinner inte, luktar inte. En snus för dig som vill känna dig f***** men samtidigt vill känna njutning.

Visa fler omdömen