Blue Ocean White Portionssnus

Blue Ocean White Portionssnus

Blue Ocean White Portion har en mycket intensiv snussmak. En tydlig tobakssmak med inslag av vanilj.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 
  • 1 dosa 45,90 kr
  • 10-pack (39,59 kr/st) 395,90 kr
  • 30-pack (39,00 kr/st) 1.169,90 kr
395,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(8) recensioner
Kundrecensioner för Blue Ocean White Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Vita

Smurf, 19 oktober 2015

Jag köpte dessa för att dom egentligen ska vara blåa påsar. Men det var dom inte. På dosan står det "blue portion" Gör man en enkel sökning på google ser man att det ska vara blå portioner i denna dossa. Så jag undrar vad det är jag sitter o snusar. "Blue Ocean White Portionssnus" som det står här till vänster har inget att göra med det. White portions betyder att materialet inte är fuktat vid produktion och har inget med färgen på påsen att göra. Dom kan även vara svarta men kallas white portions.

Kommentar från administratör: En gång i tiden var påsarna blå, men inte längre, och det är även därför vi tagit bort det från produktens beskrivning tidigare. Att produkten heter "Blue Ocean" är snarare bara vad själva namnet på varumärket är. 

Gaaaaanska nice..

hahamo, 2 oktober 2014

Snygga påsar, smakar gott, luktar gott, är fräsch länge och rinner inte mycket. Det ända som är dåligt (kanske bara hände mig) är att den fräter enormt mycket. Lätt värt att pröva! kanske inte fräter så mycket på er.

Mycket gott!

Rovin H, 31 januari 2013

Testade en dosa och blev helt såld, så fick införskaffa mig en stock. Det känns lite som en havskänsla, svalkar lite i munnen, med en väldigt svag smak av mint. Smakar/känns inte som något annat snus på ett bra sätt. Rinner väldigt lite också, perfekt för dubbla prillor!

Nice

Dennis, 8 november 2012

Har köpt 1 dosa av denna och jag är helt nöjd. Den har en god smak av Vanilj och en svag känsla av mint, visst har jag snusat godare snus men den får 5 stars för den blå färgen både Dosan och påsarna har (Prillorna).

Frisk!

Ray.Ban, 13 juli 2011

Frisk snus. Rinner inte, luktar inte. En snus för dig som vill känna dig fräsch men samtidigt vill känna njutning.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!