Åreprillan Original Portionssnus

Åreprillan Original Portionssnus

EXKLUSIVT PÅ SNUSBOLAGET
Åreprillan Original Portion är ett starkt originalsnus med klassisk smak och toner av granskott. Nikotinhalt på 14 mg/g.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 45,00 kr
  • 5-pack (35,80 kr/st) 179,00 kr
  • 15-pack (35,27 kr/st) 529,00 kr
179,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(4) recensioner
Kundrecensioner för Åreprillan Original Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Kanon!

Njutarn, 6 april 2019

Provade ett 5 pack som komplement till Ettan som är vardagssnuset. Men ibland vill man ju ha nåt med lite mer drag i, till kvällen, till ölen eller bara när arbetsdagen är tung. Den här prillan är lätt väldigt trevlig i smaken. Har tidigare varvat Siberia till de här tillfällena men för mig kan den ibland bli lite för stark. Åreprillan har en riktigt skön nikotinnivå samtidigt som smaken är väldigt fräsch och god. Smaken i min bästa beskrivning är, föreställ en rejäl regnskur som dragit över ett skogsparti och molnen är på väg bort, ljuset tittar fram mellan de numera ljusgrå molnen som återstår, där står du i skogsgläntan och andas in medan fåglarna kvittrar i bakgrunden, detta då i en prilla

Hyfsad

Ekke, 24 juni 2018

Denna är bättre än Åreprillan IPA, men ändå inte den som jag kommer att använda mig av framöver.

Mycket bra

Finsnusarn, 10 maj 2018

Köpte denna på besök i Åre och blev otroligt glad när jag fick höra att det gick att få tag på den genom Snusbolaget! Ganska lik rapé men med betydligt godare smak och känslan av skog och fjäll.

Ingen höjdare

Hofgar, 2 maj 2018

Smaken är inte alls god och den rinner nästan direkt när man får in den under läppen så jag kan inte rekommendera den här produkten.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!