24K Crystal Extra Strong White Portion

24K Crystal Extra Strong White Portion

24K Crystal White Portion är ett färdigt portionssnus med en extremt hög nikotinhalt. En portion innehåller mer än sex gånger så mycket nikotin som en normalstark snus.

  • 1 dosa 32,99 kr
  • 10-pack (26,99 kr/st) 269,90 kr
  • 30-pack (25,99 kr/st) 779,70 kr
269,90 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(15) recensioner
Kundrecensioner för 24K Crystal Extra Strong White Portion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Det perfekta snuset?

Japp, 6 september 2021

Efter att ha insett att Siberia faktiskt inte är så vettigt har jag under några varit på jakt efter en ersättare i form av ett starkt snus som faktiskt inte innehåller en kemikalieluktande mintsmak. Summer Honey verkade magisk men "twice the pride double the fall". Rite påminde mig mycket om Siberian, lite svagare och lite mindre mintsmak, jag blev förtjust i den men sedan slutade den finnas. Efter att ha prövat samtliga 24K smaker har jag nu kommit fram till att detta är ersättaren - ett väldigt starkt snus som absolut bränner under läppen. Har till och med gått höra att den luktar gott när jag öppnat dosan i ett ickesnusande sällskap. Smaken är mer naturlig än på Siberian och det är inte samma brutala känsla av att du får ett knytnävesslag i ansiktet av mint. Väldigt bra snus!

starkt

Bergman, 20 mars 2021

detta var ett av det starkare snus jag provat. bra mint smak

bra

viktor, 6 mars 2021

Gott snus med bra balans.

Äntligen en mintsnus som smakar bra!

Hendrik, 21 januari 2021

Bra balans på minten och tobakssmaken. bra styrka och bra prillor.

Tråkig smak

Robin, 29 december 2020

Smakade som en budget tandkräm och torr som öken, inte jätteroligt snus direkt

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!