Premium Special Slim Portion Bag - Snusa Direkt!

Premium Special Slim Portion Bag - Snusa Direkt!

Swedsnus Large Slim Special är något smalare än våra vanliga fylliga Premium portioner och är ett självklart val för den föredrar en xrange-storlek där Large Slim-formatet ligger perfekt under läppen.

Bagen innehåller 300 st Large Slim portioner 16 x 34 mm vilka är White Semi Dry och är färdiga att snusa direkt! Snuset har en naturlig tobakssmak som är ackompanjerad av citrustoner ifrån bergamottolja och en mild rökighet.
229 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

Swedsnus Dosa Portion Svart 5-pack +25 kr
Swedsnus Dosa Portion Grå 5-pack +25 kr
Produkt:229 kr
Tillval:
Totalt:
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(2) recensioner
Kundrecensioner för Premium Special Slim Portion Bag - Snusa Direkt!

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Ny favorit

Seb, 2 juni 2019

Smakar bra utan tillsatser. Går bra att snusa direkt ur påsen om man är van vid white-snus. Slim-portioner som sitter bra under läppen. Alla portionerna var hela och de var jämnt fyllda.

Premiumsnus värt pengarna

Seb , 2 juni 2019

Går att snusa direkt ur påsen utan problem. Smakar bra. Prillorna sitter fint under läppen. Helt klart det bästa snuset jag köpt härifrån.

You're probably on the wrong web site. Haypp.com is the site you're looking for.