Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00
Swedsnus Expressarom Whisky
Swedsnus Expressarom Whisky
Swedsnus Expressarom Whisky
Swedsnus Expressarom Whisky
Swedsnus Expressarom Whisky

Swedsnus Expressarom Whisky

NY WHISKYSMAK!

Innehåller rökig äkta skotsk Single Malt Whisky ifrån destilleriet Laphroaig. Välbalanserad smak av single malt whisky lagrad på sherryfat, med mild rök, aningen fruktighet och diskreta bakgrundstoner av ceder och choklad. Räcker till ca 40 dosor. Rekommenderad dosering för Swedsnus Express Lössnus 20 dosor = ca 0,5 dl.

49,90 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.

Snabb leverans Fria fraktalternativ från 199 kr Färska produkter

(5) recensioner
Kundrecensioner för Swedsnus Expressarom Whisky

Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusbolaget kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusbolaget ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Den bästa whiskyaromen

Andreas, 15 mars 2021

Detta var den första whiskyaromen som jag provade, och den överlägset bästa. Den är allt du behöver i en snussats. En äkta och stark smak av fat. Den är söt också. Doften och smaken sitter kvar länge. Ett helt paket av denna arom säger de ska räcka till 800 prillor, men den smakar så bra att jag använder ett helt paket till 400 prillor. Det kan inte bli för mycket för mig. Jag har provat flertalet andra whisky- och snusaromer från bl.a. kungssnus, och med de aromerna har jag lyckats förstöra hela satser. Jag kommer att hålla mig till denna.

Smakar whisky

Jörgen , 2 mars 2021

Här verkar det inte ha fuskats för det känns att det är whisky på riktigt i och inte nåt syntetiskt. Bra bra

Underbar!

Tony, 31 oktober 2020

Denna är bäst av alla Swedsnus arompåsar. Luktar och smakar verkligen Whiskey. Rekommenderas stark!!!!!

Smakar Whiskey

Thony, 17 augusti 2020

Det märks att detta är kvalitet grejor! Smakar och luktar Whiskey. Rekommenderas starkt att prova. Du kommer inte bli missnöjd..

Gott

Tonny, 23 juni 2020

Genuin whiskysmak. Det märks att det är riktig whisky i.