PremiumSpecial Large Slim – Snusa Direkt!

Premium Special Large Slim – Snusa Direkt!

Swedsnus Large Slim Special är något smalare än våra vanliga fylliga Premium portioner och är ett självklart val för den föredrar en xrange-storlek där Large Slim-formatet ligger perfekt under läppen.

Bagen innehåller 1000 st Large Slim portioner 16 x 34 mm vilka är White Semi Dry och är färdiga att snusa direkt! Snuset har en naturlig tobakssmak som är ackompanjerad av citrustoner ifrån bergamottolja och en mild rökighet.

709,00 kr
Produkt:709,00 kr
Tillval:
Totalt:
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(1) recensioner
Kundrecensioner för Premium Special Large Slim – Snusa Direkt!

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Mycket snus för pengarna

Seb, 6 augusti 2019

Smakar bra. Portionerna är torra och rinner inget vilket jag gillar. Portionerna sitter bra under läppen. Perfekt att ha ståendes i kylen och bara plocka utan att behöva fukta och smaksätta.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!