Rebell Lakrits Portion - Snusa Direkt!
Rebell Lakrits Portion - Snusa Direkt!
Rebell Lakrits Portion - Snusa Direkt!
Rebell Lakrits Portion - Snusa Direkt!
Rebell Lakrits Portion - Snusa Direkt!

Rebell Lakrits Portion - Snusa Direkt!

Swedsnus Rebell Lakrits 1000 Portion har en påtaglig och tydlig smak av lakrits. Den designade förpackningen innehåller 1000 portioner White Semi Dry som är färdiga att snusa direkt!

OBS! Produkten har utgått ur sortimentet

649,00 kr
Produkt:649,00 kr
Tillval:
Totalt:
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(5) recensioner
Kundrecensioner för Rebell Lakrits Portion - Snusa Direkt!

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Mycket bra smak!

Tony Kristiansen, 10 juni 2020

Mycket bra smak! Lite torrare än LD Salmiak, men mycket mer framträdande lakritssmak. Rekommenderas starkt till dom som gillar lakrits, snuset kan behöva fuktas något efter att halva burken gått åt. Några prillor ca 50 av 1000 hade lite mindre snus, annars ett toppensnus.

För små

Krister R., 5 april 2020

Prillorna är alldeles för små för mig, jag får ta 2 åt gången. Lakritssmaken är god men man får låta prillorna rulla runt lite i munnen för att få den smaken. Jag hade gärna sett att prillorna var större och lite blötare. Detta är inget för mig utan jag får återgå till Dunderprillan.

Mycket bra snus

Galindo , 20 oktober 2019

Bästa snuset jag har köpt. Mycket härlig smak av lakrits och dom sitter jätte bra under läppen och även är dom mer mjuka dom här påsarna. 5 STJÄRNOR för detta

Mycket för pengarna

Kjell Ö, 19 september 2019

Ett bra snus även om jag föredrar rejält feta prillor för det mesta. Bra smak och håller länge. verkar vara av en bra tobak. Snusat länge och detta är bra. rekommenderas!

Smakar lakrits

Janne, 16 september 2019

Jag har provat många olika märkens lakritssnus. Swedsnus är det enda av dem som har en rund och god smak och som verkligen smakar lakrits. Inget fel på nikotinhalten heller!

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!