Swedsnus Lössnus Special 10 dosor

Swedsnus Lössnus Special 10 dosor

I en begränsad upplaga kan du nu prova att köpa 10 dosor av Swedsnus Special Lössnus, med en tydlig smak av tobak, kryddad med bergamott och med toner av rök.

Express Lössnussats behöver inte bakas i ugn - Tillsätt bara vatten! Swedsnus konsitenspåse i grå eller orange färg medföljer utan kostnad för den som även vill prova på att bearbeta sitt lössnus till en perfekt prilla.

OBS! Ny design på förpackningen, samma innehåll.

239,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(20) recensioner
Kundrecensioner för Swedsnus Lössnus Special 10 dosor

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Ingen stank eller slabb

Berit , 24 mars 2021

Gud vad glad jag blev när jag fick gubben att pröva denna snussats: bara att blanda med vatten och aromflaskan utan lukter och klart på momangen. Tack Swedsnus!!

Mycket nöjd

Linus , 12 mars 2021

Bra p*** och grymt nöjd med medföljande krampåse, den förändrade mitt liv i grunden!

Lätt som en plätt o gott

Ingemar B., 17 februari 2021

Lätt fixat och smart med påsen som medföljde. Blir bra fina lättpratade prillor då. god smak och mer nikotin än vissa andra som kopierar detta märke. Snusat detta Swedsnus express i tre år nu. rekommenderas.

Perfekt prova på

Adam K, 8 februari 2021

Resultatet blev häpnadsväckande när jag följde råden. Jag är fast för detta goda snus. Man märker att de som ligger bakom Swedsnus tycker om vad de gör och de kan. Jag lyfter på hatten!

Görgött

Snustomten., 30 december 2020

Använde matberedare efter 4 blöta dygn, låg fiiint under läppen. Nästa ggn kommer jag addera liite mer essens, men nu pratar vi fine dine:ing och smakbalansering. Gav bort en dosa i julklapp för utvärdering, den imponerade på mottagaren.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!