Nytt pris Premium Special Express Lös 10 dosor
Premium Special Express Lös 10 dosor
Premium Special Express Lös 10 dosor
Swedsnus Lössnus Special 10 dosor
Swedsnus Lössnus Special 10 dosor

Swedsnus Lössnus Special 10 dosor

I en begränsad upplaga kan du nu prova att köpa 10 dosor av Swedsnus Special Lössnus, med en tydlig smak av tobak, kryddad med bergamott och med toner av rök.

Express Lössnussats behöver inte bakas i ugn - Tillsätt bara vatten! Swedsnus konsitenspåse i grå eller orange färg medföljer utan kostnad för den som även vill prova på att bearbeta sitt lössnus till en perfekt prilla.

229,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(10) recensioner
Kundrecensioner för Swedsnus Lössnus Special 10 dosor

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Enkel att göra och väldigt god smak

Mario, 18 september 2020

Supergod smak och enkel att göra. Kommer beställa mer av just denna.

Riktigt bra snus och perfekt konsistens.

Fredrik, 4 juni 2020

Vill man inte ha det för kladdigt tar man minsta rekommendationen av vätska, då blir det perfekt. Väldigt god smak, provade att ha lite extra bergamott i.

Enkelt och god smak

Walle, 22 mars 2020

Väldigt simpelt produkt och god smak på medföljande essens och bra konsistens. Stort plus är att man inte behöver baka det i ugnen. Blir nog att köpa en större låda vid nästa beställning.

Värt varenda krona !

Fredrik, 20 februari 2020

Väldigt bra konsistens på snuset och en bra smak ! Själv gillade jag inte aromerna som följde med då jag tyckte smaken blev för söt för min smak ! Men det går ju utmärkt att köpa precis den arom man själv gillar eller så kan man ju snusa det precis som det är också. Kommer handla igen

Grym!!

Gustav, 11 december 2019

Bra smak styrka och lätt kramad

Visa fler omdömen