Swedsnus Metalldosa Grå
Swedsnus Metalldosa Grå
Swedsnus Metalldosa Grå
Swedsnus Metalldosa Grå
Swedsnus Metalldosa Grå

Swedsnus Metalldosa Grå

Gedigen Snusdosa i solid anodiserad aluminium som håller ditt snus fräscht. Hållbar, säker och tät konstruktion! Finns även i färgen svart.
219,00 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(1) recensioner
Kundrecensioner för Swedsnus Metalldosa Grå

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Ingen femetta

Qvinto, 6 september 2020

Känns som att den är gjord i onödigt kraftig materialtjocklek, känns lite klumpig, gillar inte heller att locket måste vridas tills det klickar på helt, detta är antagligen för att urgröpningarna ska matcha varandra, och varför gör man inte en variant utan den sk. askkoppen på insidan, den inkräktar bara på utrymme som man som lössnusare hellre har snus i.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!