Rebell Express Naturell - Färdigbakad!
Rebell Express Naturell - Färdigbakad!
Rebell Express Naturell - Färdigbakad!
Swedsnus express lös guide
Swedsnus express lös guide

Rebell Express Naturell - Färdigbakad!

Du får ett helt färdigt lössnus på 5 minuter med denna kompletta snussats!  Rebell Naturell Express lössnus smakar traditionellt lössnus som är enkelt att smaksätta själv.  Snussatsen ger dryg 1,1 kilo färdigt snus, som motsvarar ca 30 dosor med 38 gram färskt snus.

Använd gärna Swedsnus konsistenspåse så får du snabbt och enkelt ett fantastiskt krambart snus varje gång. Fyll bara påsen med önskad mängd färdigt lössnus och knåda i några minuter tills önskad konsistens uppnås.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

629,00 kr
Produkt:629,00 kr
Tillval:
Totalt:
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(1) recensioner
Kundrecensioner för Rebell Express Naturell - Färdigbakad!

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Fantastiskt snus

Mogge, 17 oktober 2017

Har testat denna efter att jag brukat " Prillan " i ett år. Detta är mina synpunkter, alla kan ju tycka olika: Jag vill ha bra konsistens ( ganska torrt ) och lite åt Ettan hållet. Vilket kräver lite gummipulver. Jag köper en dosa Ettan eller General ibland, men har nog fastnat för att göra "eget". Det har en underbar tobakslukt och jag har själv chansen att påverka hur det ska smaka osv. Detta rekommenderas starkt av mig.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!