Nytt pris Rebell Express Naturell - Färdigbakad!
Rebell Express Naturell - Färdigbakad!
Rebell Express Naturell - Färdigbakad!
Swedsnus express lös guide
Swedsnus express lös guide

Rebell Express Naturell - Färdigbakad!

Du får ett helt färdigt lössnus på 5 minuter med denna kompletta snussats!  Rebell Naturell Express lössnus smakar traditionellt lössnus som är enkelt att smaksätta själv.  Snussatsen ger dryg 1,1 kilo färdigt snus, som motsvarar ca 30 dosor med 38 gram färskt snus.

Använd gärna Swedsnus konsistenspåse så får du snabbt och enkelt ett fantastiskt krambart snus varje gång. Fyll bara påsen med önskad mängd färdigt lössnus och knåda i några minuter tills önskad konsistens uppnås.

599 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

Prillan Snuskrydda Anis +35 kr
Prillan Snuskrydda Bergamotte +35 kr
Prillan Snuskrydda Enbär +35 kr
Prillan Snuskrydda Eukalyptus +35 kr
Produkt:599 kr
Tillval:
Totalt:
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(1) recensioner
Kundrecensioner för Rebell Express Naturell - Färdigbakad!

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Fantastiskt snus

Mogge, 17 oktober 2017

Har testat denna efter att jag brukat " Prillan " i ett år. Detta är mina synpunkter, alla kan ju tycka olika: Jag vill ha bra konsistens ( ganska torrt ) och lite åt Ettan hållet. Vilket kräver lite gummipulver. Jag köper en dosa Ettan eller General ibland, men har nog fastnat för att göra "eget". Det har en underbar tobakslukt och jag har själv chansen att påverka hur det ska smaka osv. Detta rekommenderas starkt av mig.