Prillan Portionspåsar (200 st)

Prillan Portionspåsar (200 st)

Prillan Portionspåsar för egen tillverkning av portionssnus baserat på lössnussatser. Glöm inte snussprutan, säljes separat
49,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(12) recensioner
Kundrecensioner för Prillan Portionspåsar (200 st)

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Gör det som ska

Elin, 11 oktober 2018

Funkar ju precis som dom ska, alltså en portionsprilla med snus. Dock så är mer än hälften så skrynkliga så man blir tokig av att försöka veckla ut dom... Tips: använd plattång att försluta med.

Skrynkliga

Björn Strand, 7 april 2018

Fungerar bra, men ett problem är att så många påsar är så ihopskryklade att dom måste kasseras.

Det irrinterande och typiskt svenska!

SnusMagge , 3 april 2017

utav allt jag har handlat till snustillvekrning stör denna mig mest. Att klipp isär dom två och två för att sedan öppna dom som är förjävla svårt och trycka i snus idom med en alvedon spruta är värdelöst. Att kunna komplitera denna produkt med en maskin hade varit bra!

Bra prodkukt.

Tord i Gävle, 8 december 2016

Nu kan jag göra prillor som passar en gammal, erfaren snusarläpp och inte någon stureplansläpp. Ett problem är dock att många påsar är vikna så att det blir problem när man ska fylla på-

Bra så länge de är platta.

Dell, 29 november 2016

Jättebra påsar. Mycket lätt att försluta med en spetsig lödkolv. Jag lägga en ark vanligt bestruket papper under sedan dra jag spetsen ganska snabbt över. Då svetsas inte påsen fast i underlaget men flytta inte heller på sig. Att hälften av påsarna i förpackningen bruka vara hopskrynklad retar mig ordentligt för det blir bökigt att använda de.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!