Soldat Original Vit Portionssnus

Soldat Original Vit Portionssnus

Soldat är ett snus med tydlig och fräsch smak, nu i normalstora portioner.
  • 1 dosa 30,00 kr
  • 10-pack (24,90 kr/st) 249,00 kr
  • 30-pack (24,40 kr/st) 732,00 kr
249,00 kr
Ett 10-pack snus
249,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(11) recensioner
Kundrecensioner för Soldat Original Vit Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Mycket dålig

Holger, 17 januari 2020

Jag tycker den håller en mycket låg kvalitet. Påsarna gick sönder så fort jag skulle jämna ut tobaken lite. Smaken var lite bättre än Soldat Vinter, men den var fortfarande inte speciellt bra.

Tufft snus men...

Adde, 15 januari 2020

Gillar dosan och jag gillar snuset, stark karaktär. Tyvärr så fick jag en väldigt skadad dosa medans ingen annan dosa var trasig så jag antar att det är Soldat dosan som är dålig. Framsidan är helt rispad. Annars toppen! :)

Sannerligen en stor besvikelse

Ragnhild, 11 januari 2020

Redan då jag öppnade upp den så präktigt förseglade dosan möttes jag av stor besvikelse. Där jag hade väntat mig en härlig nos av tobak möttes jag istället av en tämligen frän, kemisk lukt. En sådan lukt som för minnet till diverse generiska rengöringsprodukter. När jag sedan tog upp en av prillorna (vars påse var oerhört mjuk och behaglig) och metodiskt förde in den i vänster sida av min övre läpp bekräftades min besvikelse ytterligare. Smaken visade sig vara identisk doften. Min dag var förstörd.

Ypperst utmärkt

SADO, 10 januari 2020

En riktigt go snus med citrus och skogsnoter. Mjuk smak som inte tränger sig alltför hårt på och med ett riktigt trevligt M90 mönster på dosan. Hade varit fint om nån krona per dosa hade gått till svenska försvaret eller veterangrupperna i Sverige.

Bra snus

R, 28 november 2019

Soldat är ett schysst snus som sitter där den ska, bra smak som håller i sig. Enda negativa är att det är ett par prillor i varje dosa som är trasig så botten av dosorna är täckta i snus. Trots någon trasig prilla så har Soldat snabbt blivit en favorit.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!