on! Mint 3 mg
on! Mint 3 mg
on! Mint 3 mg
on! Mint 3 mg
on! Mint 3 mg
on! Mint 3 mg
on! Mint 3 mg
Normal styrka - on! Mint 3 mg
Normal styrka - on! Mint 3 mg
Mini all white portion - on! Mint 3 mg
Mini all white portion - on! Mint 3 mg

On! Mint 3 mg

on! Mint är kritvita white dry tobaksfria nikotinpåsar som innehåller 3 mg nikotin per prilla. Nikotinpåsarna kommer i mini form av torra portioner med en varaktig smak av mint. 
  • 1 dosa 39 kr
  • 10-pack (34,90 kr/st) 349 kr
  • 30-pack (34,30 kr/st) 1.029 kr
349 kr
Ett 10-pack snus
349 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(5) recensioner
Kundrecensioner för On! Mint 3 mg

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Långlivad och fräsch!

Oskar, 2 juli 2019

Liten. Munnen känns fräsch. Mycket god mintsmak, kanske något stark (kan svida lite). Håller smaken och känns ny väldigt länge, flera timmar. Får inte suget att stoppa in en ny snus lika ofta som med andra sorter. Riktigt bra helt enkelt!

För mycket mint.

S-E, 26 juni 2019

Som att lägga en Rennie under läppen ungefär. Dosan var otroligt svår att öppna, men det kan ju ha varit en engångsföreteelse.

Alldeles Lagom !

Humlan, 24 januari 2017

Håller smaken i flera timmar och är lätt att glömma bort att byta i mellan åt.. En härlig snus som "inte" missfärgar tänderna onödigt. Jag har snusat i många år och dessa godingar passar mig perfekt !

För den som vill minska

Jenny, 1 januari 2017

Mycket bra snus för den som vill minska sitt nikotinberoende. Smaken är fräsch och är kvar länge, låg nikotindos men ändå ett smakfullare alternativ än nikotinersättningsmedel från apoteket.

För stark smaksättning

Rosie, 31 juli 2016

Mintsmaken är alldeles för stark, svider i munnen. Snuset är sött och sliskigt i smaken dessutom. Kommer inte att köpa det här snuset mera.

You're probably on the wrong web site. Haypp.com is the site you're looking for.