Odens Extreme Pure Wintergreen Portionssnus

Odens Extreme Pure Wintergreen Portionssnus

Odens Extreme Pure Wintergreen Portion är ett mycket starkt snus med smak av Wintergreen och mintkaraktär. 
  • 1 dosa 38,99 kr
  • 10-pack (33,99 kr/st) 339,90 kr
  • 30-pack (33,66 kr/st) 1.009,90 kr
339,90 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
  • 1 dosa 38,99 kr
  • 10-pack (33,99 kr/st) 339,90 kr
339,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(4) recensioner
Kundrecensioner för Odens Extreme Pure Wintergreen Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Smakar som tuggumit jenka

Micke, 1 mars 2021

Smakar som tuggumit jenka. Inget jag skulle vilja snusa dagligen men är något man kan sig unna sig emellanåt. Så gillar du smaken av jenka så kan jag rekommendera denna. Förstår dock att någon säger att det påminner om liniment då det är samma doft. Dock ett gott snus att unna sig ibland.

Liniment ?

Fjalar Nidhugg, 28 december 2015

Nja, den luktar som liniment, och även om jag inte smakat liniment så gissar jag att det är samma smak om man får liniment på läppen. OK tobak och nikotin, men lukten gör att man tröttnar fort på den.

P******* snus med originell smak.

Vispen, 21 oktober 2014

Jag brukar i vanliga fall snusa prillor med 8-12 mg/g, så det här snuset är avsevärt starkare. Jag hade förväntat mig en rejäl nikotinkick. Visst fick jag en kick, men inte så stark som jag hade förväntat mig. Kanske berodde detta på att jag redan snusat mycket under dagen. Snuset är smaksatt med vintergröna, en växt med lila blommor som ofta växer vilt i trädgårdar och kyrkogårdar. Förvisso påminner smaken om mint, men om jag skulle beskriva den skulle jag säga att den smakar precis som Jenka-tuggummi! Lukten av vintergröna framträder starkt (som Robert sa), men smaken är svagare. Själv tycker jag dock att det är en ganska god smak. Definitivt originell. Det är 18 gram snus i dosan och med tanke på priset och nikotinstyrkan (31 kronor per dosa) måste jag säga att det är ett p******* snus. Jag skulle kunna tänka mig att köpa det igen.

Bra styrka på detta Snus jämfört med andra Oden's Extreme Portions-snus

Robert, 31 juli 2014

Starkaste portions-snuset Oden's har och jag har provat alla om inte dom flesta Det är ett av de starkaste Portions snus som Oden's har, vissa får jag inte alltid kick av. (har en hög tolerans, måste vara minst 22mg för att känna något och då två prillor, minst). Smakar inte bra och luktar starkt, men prillorna brukar vara lite fuktiga eller tillräckligt så man får tillräckligt med effekt, som vissa andra som brukar vara lite torra ibland, och då blir det inte något effekt eller tillräckligt

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!