Odens 69 White Dry Portionssnus
Odens 69 White Dry Portionssnus
Odens 69 White Dry Portionssnus
Normal styrka - Odens 69 White Dry Portionssnus
Normal styrka - Odens 69 White Dry Portionssnus
Vit portion - Odens 69 White Dry Portionssnus
Vit portion - Odens 69 White Dry Portionssnus

Odens 69 White Dry Portionssnus

Odens 69 White Dry är ett snus med en klassisk smak av tobak. Mild med en naturlig sälta för en traditionsenlig smak.
  • 1 dosa 23 kr
  • 10-pack (17,90 kr/st) 179 kr
  • 30-pack (16,63 kr/st) 499 kr
  • 50-pack (16,58 kr/st) 829 kr
179 kr
Ett 10-pack snus
179 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(22) recensioner
Kundrecensioner för Odens 69 White Dry Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Obefintlig vaniljsmak och lite snus i dosan - en besvikelse.

Vispen, 21 oktober 2014

Det första jag slogs av var att snuset inte luktar särskilt mycket vanilj. Någon söt, mild doft finns där ändå, men det är väl förstås inte äkta vanilj. Inte heller smakar snuset särskilt mycket vanilj. Ärligt talat vet jag inte om jag ens kunde uppfatta vaniljsmaken! Snuset i sig är som vitt snus brukar vara. Det rinner med andra ord inte mycket. Låt er inte luras av det låga priset (21 kronor). Det är nämligen bara löjliga 10 gram i dosan. Snuset är med andra ord inte så prisvärt som man kanske tror. Snuset i sig är det inget större fel på, men överlag var det en klar besvikelse. Obefintlig vaniljsmak och lite i dosan. Det här snuset köper jag inte igen.

Godkänt, men knappt

WhiteKungen, 10 juli 2014

Fungerar, varar ganska länge och smakmässigt godkänt med nöd och näppe. Torr snus som känns riktig budget, knappt något innehåll (ca 10 pris) i dosan heller. Men, det finns sämre val än detta!

Prisvärt

Terése, 20 februari 2014

Om en är ute efter ett gott snus som en verkligen kan njuta av så kanske en skall leta vidare, men detta är extremt prisvärt. Har blivit min favoritsnus av lågprisvarianterna p.g.a. att det går att ha i den så länge utan att den vattnas ur.

Sådär..

Rick, 21 augusti 2013

Låg vikt, endast ca 13 prillor per dosa. Dock är de välpackade och räcker länge. Smaken är som LD-White, ganska torra och tråkiga. Löst snus ligger och skräpar i varannan dosa utanför portionerna. Kommer använda min stock, aldrig mer..

blä

lucas, 29 maj 2013

lite i dosan, prillorna påminner om vindruvor små och tjocka. och precis som någon skrev så luktar det myggmedel och en nypa soltorkad jord under läppen skulle förmodligen smaka bättre. billigt dock, får tvinga i mig 10 dosor nu..

Visa fler omdömen
You're probably on the wrong web site. Haypp.com is the site you're looking for.