20-pack Lundgrens Skåne Vit Portionssnus 20-pack

Lundgrens Skåne Vit Portionssnus 20-pack

Lundgrens Skåne Vit Portion - Just nu i stilrena 20-pack, är ett snus med så kallade "perforerade" portioner. Perforeringen tillåter rikliga aromer från den svenskodlade tobaken att frigöras på ett nytt sätt.

Gäller så långt lagret räcker.

540,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(1) recensioner
Kundrecensioner för Lundgrens Skåne Vit Portionssnus 20-pack

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Mycket god påminner en om hemtrakterna när man var barn och åt bär

Tobias den store, 2 december 2019

God smak och bra påsar

Kvalitetssnus med karaktäristiska snuspåsar

Lundgrens snus har introducerat åtskilliga innovationer de senaste åren. Först ut var den perforerade påsen. En snuspåse med hål, som släpper igenom smaken snabbare utan att rinna mer, och mjukare fleece som inte skaver under läppen.

Den senaste innovationen från Lundgrens snus är flexlocket. Flexlocket är ett helt unikt lock som är gjort av ett rörligt membran vilket betyder att den expanderar när du lägger i använda prillor. Det är det rymligaste locket på marknaden och du får plats med upp till 20 prillor.

Varje produkt från Lundgrens är en hyllning till en region i Sverige, med smaksättningar som väcker associationer till omtyckta svenska regioner. Vårt mål är att låta Lundgrens ta med dig på en smakresa och utforskandet av den svenska floran har bara precis börjat.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!