Lundgrens Förbakad Snus

Lundgrens Förbakad Snus

OBS! Produkten har tyvärr utgått!

Lundgrens Förbakade Snus är det första snuset som kombinerar lössnus och portionssnus i ett. Detta är ett revolutionerande snus som bär egenskaperna av en rik tobakssmak från lössnus och de praktiska egenskaperna av ett portionssnus. En smakupplevelse! Snuset kommer i färdiga formbara portioner och placerar sig perfekt under läppen, utan kladd.
  • 1 dosa 43 kr
  • 5-pack (39,80 kr/st) 199 kr
  • 15-pack (39,40 kr/st) 591 kr
199 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(58) recensioner
Kundrecensioner för Lundgrens Förbakad Snus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Håller länge

Anders, 13 januari 2018

God ren snussmak. Lite gelé-konsistens men inget som förstör smaken. Denna räcker väldigt länge och är en kombination av portion/lös.

Lundgrens Förbakad Snus

Anders Hansson, 9 oktober 2017

Absolut i särklass bästa snuset, tyvärr har Lundgrens valt att lägga ner tillverkningen vilket är oerhört smärtsamt. När mina sista dosor är slut kommer jag att sluta snusa till skräck och fasa för både familj och arbetskamrater

ok

Lurre, 28 juni 2017

Lite stora prillor (men det går bra o dela dom) och formen gör att dom glider som ner från läppen om man inte bakar till dom lite. Men annars god snus finns en viss smak av lakris/salmiak. Kan tänka mig köpa igen.

Intressant idé med förbakat.

Andreas C, 2 maj 2017

Intressant idé med förbakat snus. Tycker dock att prillorna är för små och för mycket saltsmak.

Simmar i truten

XoAt, 14 februari 2017

Nä örrk aldrig mer

Visa fler omdömen