Frakt ingår Lundgrens Förbakad Snus
Lundgrens

Lundgrens Förbakad Snus

Lundgrens Förbakade Snus är det första snuset som kombinerar lössnus och portionssnus i ett. Detta är ett revolutionerande snus som bär egenskaperna av en rik tobakssmak från lössnus och de praktiska egenskaperna av ett portionssnus. En smakupplevelse! Snuset kommer i färdiga formbara portioner och placerar sig perfekt under läppen, utan kladd.
  • 1 st 43 kr
  • 5-pack (37,80 kr/st) 189 kr
  • 15-pack (37,67 kr/st) 565 kr
189 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(50) recensioner
Kundrecensioner för Lundgrens Förbakad Snus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

B**

Ben, 7 januari 2017

b** smak och användbart att den är förbakad men känns även som att det är lite hårt bakat

L*****grens

Dick, 19 december 2016

kommer beställa om och om igen då denna inte är sämre än något annat lössnus - tvärtom: Jag ger 5½ DOSOR a* 5! En änkling (eller smakalös)

En f******!

Per, 11 december 2016

Mitt dagliga snus i 2 år nu, G***** både smak och konsistensen .. Enda jag kan anmärka på är att prillorna är lite små, men det är bara att ta två. Hoppas det kommer fler smaker som förbakad

Inget för lösälskare

Lappjanne, 18 november 2016

Den är h*** O* ej men inget för en grovodladlösälskare. Det känns lite som en hal lakritsbit som åkeromkring under läppen.

Dugligt

David, 17 november 2016

Denna produkt är något jag enbart testa för skojs skull. Visst så smaken var helt O* men tycker att man lika gärna snusa löst istället.

Visa fler omdömen