General Tailored White Portionssnus

General Tailored White Portionssnus

General Tailored är ett portionssnus som har den klassiska General-smaken av tobak och bergamott - men med extra mjukhet placerar den sig ännu bättre under läppen. Skräddarsytt!

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 33,00 kr
  • 10-pack (28,90 kr/st) 289,00 kr
  • 30-pack (28,30 kr/st) 849,00 kr
289,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(9) recensioner
Kundrecensioner för General Tailored White Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Ta inte bort denna!! :(

Ita, 15 april 2015

Har äntligen hittat mitt favoritsnus och så plockas den bort! Tråkigt. God smak, rinner inte så mycket och bra passform. Synd att den försvinner...

En bra snus när frugan klagar

Berra, 16 december 2014

Jag ville ha en snus som inte framstod som ''ofräsh'' så jag hittade denna. Det kanske inte har samma känsla som min favorit general lös men frugan vill ju att jag ska sluta med lös och börja med detta. Perfekt för den som känner att den sitter i ett dilemma mellan frugan och snusen

Bra

Ronny, 5 december 2013

Detta är ett mycket bra snus, känns behagligt under läppen och den rinner knappt. Otroligt bra köp, detta rekommenderar jag!

Godkänd

Magnus, 27 november 2013

Det som är bra med detta snus är att påsarna är mjuka vilket är skonsamt för tandköttet. Det är ett portionssnus som knappt rinner vilket jag kan tycka är en nackdel då jag gärna vill ha smak på mitt snus. Men när den väl tar smak tycker jag den har den standard som general har vilket är i toppklass hur svenskt snus skall smaka.

NÖJD

Karolina, 7 november 2013

Jag är väldigt nöjd med det här snuset, mjuka påsar som inte rinner. Tycker inte att de är mindre än andra, de är bara mjukare och lägger sig bättre än de \hårdare\" påsarna gör."

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!