Snusdosa Köp Eget För Fan

Snusdosa Köp Eget För Fan

En snygg snusdosa med texten "Köp Eget För Fan". Fungerar både för lössnus och portionssnus.

OBS! Produkten har utgått ur sortimentet!

69,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Snusdosa Köp Eget För Fan

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Halv-kass produkt

snusarN, 8 maj 2015

Precis som en annan kommentar lyder: Fungerade bra ett tag, sen satte sig locket stenhårt och sprickor började dyka upp. Undvik! Vettigt p*** dock!

snus 5 tummar upp.men lite beviken.

Stefan, 4 juni 2014

fungerade bra fram till halva satsen, då började locket bli svårare att få av och sen upptäckte jag små bristningar i stålet vid dom \jobbigaste\" bitarna. tillslut gick den inte att använda mer då det blev djupa skär i revorna där och pga att locket fastnade hela tiden och pga detta så blev händelsen med att få av locket et helvete. Mvh Stefan Kommentar från Administratör: Hej Stefan! Vid problem som dessa så rekommenderar vi att kontakta vår kundtjänst. Är vara trasig så ersätter vi den, om inte så kan vi säkert ändå hjälpa! Du når oss på: 08-588 849 80"

snus 5 tummar upp.men lite beviken.

Stefan, 4 juni 2014

Jag tar bara upp den del jag tyckte var dålig och det var dosan, lite anorlulnda men efter et ta började dosan fp små veck och sedan spricka dom. Efter det var det lugn i helvete sitt sus ur dosan. /Stefan

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!