Odens 59 Extreme Portionssnus

Odens 59 Extreme Portionssnus

Odens 59 Extreme Portion är ett mycket starkt snus med en antydan av kanel.
  • 1 dosa 33 kr
  • 10-pack (27,90 kr/st) 279 kr
  • 30-pack (26,30 kr/st) 789 kr
279 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(7) recensioner
Kundrecensioner för Odens 59 Extreme Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Inte b**!

Micke, 22 januari 2017

Den smakar inte g*** och absolut inte kanel!

Ä*****, men stark

Kenneth, 31 januari 2015

Smaken kunde varit g*****, det smakar syntetisk chilipeppar, eller inlagd paprika. Effekten får 5/5 eftersom den ger den i särklass största nikotinkicken på mig.

b** men inteb*** !

Cecilia, 14 februari 2014

Spontant luktar den riktigt illa, och smaken drar åt hö men den ger b** nikotineffekt. Dock är och förblir min absoluta f****** skruf stark - p****** smak och vettig hållbarhet i munnen gällande effekt :)

U*******

Lars, 20 oktober 2012

Första upplevelsen med doften tyckte jag var s****, luktade kanske lite smått skumt men man inser sen att det bara doftar g***. lite jul känsla med kanelen. Sen smaken tycker jag också är f*********, helt i min smak! sist men inte minst är de ju ett jävla drag i den! dock inte så jag blev illamående. är förvisso van att lägga upp två portioner åt gången med vanligt snus. så just nu helt klart min nya f******, tidigare har varit gtb. rapé lime, general long.

K**** Snus

Anders, 24 januari 2012

Provade denna snus på vist och förlust. Första intrycket när jag öppnade dosan var att snuset luktade skummt, blandning mellan godis och parfym. Men smaken är k****, kommer definitivt köpa denna snus fler gånger.

Visa fler omdömen