Lundgrens Winter Laponia 2020 4 dosor

Lundgrens Laponia Winter 2020 4 dosor

De fyra nationalparker i Lappland som utgör Laponia har en varierad natur, med en speciell och rik flora. Laponias flora har utgjort inspiration till Lundgrens Laponias fyra olika smaksättningar av Fjällsippa, Frostbär, Skog och Renlav.

Lundgrens Laponia Winter 2020 innehåller 4 st dosor och finns i en begränsad upplaga.

OBS! Lundgrens Laponia har sålt slut.

451,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(4) recensioner
Kundrecensioner för Lundgrens Laponia Winter 2020 4 dosor

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Snygg förpackning svag smaksättning

Oscar, 19 januari 2021

Snygg och lyxig förpackning men känns inte som att dom lagt ner vidare värst med kärlek på smakerna. Tyckte Frostbären hade något av en karaktär men kändes som alla smakade samma (Typ standardsnus)

Överskattat.

Peder, 23 december 2020

Helt okej, dåligt för att vara winter edition då 2 dosor smakar ungefär likadant som norrlands.

mycket trevliga

Snusmumriken, 14 december 2020

smakar som väntat utmärkt, välbalanserade nyanser och bekväm påse. Känslan av metall-dosa kör en hel del, och detta är inget man kedjesnusar. du tar dig en till en G&T helt enkelt. Önskar att det stått vilket nummer du fick på din box då den skall vara limiterat antal.

Riktigt bra

Lilla jimmy, 13 december 2020

Detta är en produkt som vilda väsby hade tyckt om, det betyder alltså att den är en 10/10

Kvalitetssnus med karaktäristiska snuspåsar

Lundgrens snus har introducerat åtskilliga innovationer de senaste åren. Först ut var den perforerade påsen. En snuspåse med hål, som släpper igenom smaken snabbare utan att rinna mer, och mjukare fleece som inte skaver under läppen.

Den senaste innovationen från Lundgrens snus är flexlocket. Flexlocket är ett helt unikt lock som är gjort av ett rörligt membran vilket betyder att den expanderar när du lägger i använda prillor. Det är det rymligaste locket på marknaden och du får plats med upp till 20 prillor.

Varje produkt från Lundgrens är en hyllning till en region i Sverige, med smaksättningar som väcker associationer till omtyckta svenska regioner. Vårt mål är att låta Lundgrens ta med dig på en smakresa och utforskandet av den svenska floran har bara precis börjat.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!