Lundgrens Vårglänta White Portion

Lundgrens Vårglänta White Portion

Lundgrens Vårglänta är en White portion i begränsad upplaga som har tagits fram tillsammans med kocken Filip Fastén. Den har en välbalanserad smak av sötma och jordighet från morötter samt toner av nyrökt svartvinbärsblad och fläderbär med en klassisk tobakssmak i bakgrunden.

  • 1 dosa 36,99 kr
  • 10-pack (30,99 kr/st) 309,90 kr
  • 30-pack (30,49 kr/st) 914,70 kr
309,90 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(8) recensioner
Kundrecensioner för Lundgrens Vårglänta White Portion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

En besvikelse

Kennet, 8 juni 2022

Inte bra alls, en konstig smak

Vårglänta

J , 3 juni 2022

Lundgrens kan sin grej

Lördagsgodis

TJENARE, 31 maj 2022

Väldigt unik smak då den smakar som honung vilket jag tycker är unikt och positivt inget jag har smakat tidigare definitivt nya favoriten, rekommenderar att folk ska testa denna ifall man gillar lite sötare prillor.

helt okej

snuslover240, 31 maj 2022

Inte min favorit från lundgrens. Jag tycker att den smakar som inlagd gurka.

Bra snus

Sunsati30år, 30 maj 2022

Jag som alltid kört lös snus och fick prova denna snus. Jag blev positivt överraskad. Den hade väldigt bra smak jag tyckte det var en blandning mellan honung och morötter och lite tobakssmak i grunden. Absolut en snus jag vill börja snusa och då blir frugan glad också när det inte ligger lös snuns överallt i trädgårn:)

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!