Lundgrens Slim Fresh Portion
Lundgrens Slim Fresh Portion
Lundgrens Slim Fresh Portion
Lundgrens Slim Fresh Portion
Lundgrens Slim Fresh Portion

Lundgrens Slim Fresh Portion

Lundgrens Slim Fresh Portion är en vit portionssnus i en tunn perforerad påse. Snuset har ny design som gör att du kommer närmare snuset.

  • 1 st 41 kr
  • 5-pack (36,80 kr/st) 184 kr
  • 15-pack (36,80 kr/st) 552 kr
184 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Lundgrens Slim Fresh Portion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

B**

Natoor, 14 februari 2017

b** g** F** s****

f*** white snus

Max, 31 maj 2016

Riktigt f*** white potionssnus med en speciell påse som de beskrivs och jag tycker den faktiskt var b***** än vanliga påsar, känns bara b***** på nåt sätt och helt O* nikotinhalt för oss som G***** lite högre. Dosan och dessa flexlock var också rätt smart men smaken påminner mer om lakrits än pepparmint ,så detta är ett white snus jag kan r*********** helt klart.

H*****

classic, 5 april 2016

Jag tyckte om påsarna! sjukt trevliga små påsar och ger en F** känsla. förpackningen känns lite b***** och locket där man kan he snusen är flexibelt, vilket i sin tur förhöjer upplevelsen lite. Det är inte bara en snusdosa utan b** innehåll och b** upplevelse. Smaken är ren och b**!