Lundgrens Infusion

Lundgrens Infusion

Lundgrens Infusion är ett vitt portionssnus. Med en ny teknik smaksätter man snuset med ånga för att smakerna ska hålla längre. Smakerna är Lavendel och Citrongräs. 

Produkten har tyvärr utgått!

  • 5-pack (29,40 kr/st) 147 kr
  • 15-pack (29,00 kr/st) 435 kr
  • 1 dosa 35 kr
147 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(15) recensioner
Kundrecensioner för Lundgrens Infusion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Inget speciellt!

Emil, 9 oktober 2017

g*** snus, men inget speciellt!

Ingen citrongräs!

Stefan Bensmo, 12 september 2017

Jag köpte denna med stor skepticism då jag inte alls G***** citrongräs men till min glada förvåning smakar den inte alls i närheten citrongräs utan mer lavendel och det är g***! Mycket smak, rinner nästan inget och Lundgrens påsar är priceless! Vet ni vilken krydda som Ä***** ganska mycket? Lav-en-del!

intressant

Alex, 28 augusti 2017

fyllig, mjuk, b** fyllda prillor, välbalanserad, mycket snus för pengarna

intressant

Alex, 28 augusti 2017

mjuk, m***, fylliga prillor, b** pris och mycket snus för pengarna. håller länge. b** Lundgrens att ni vågar testa nya idéer.

Mjuk

Emil Dahlvid Photo, 22 augusti 2017

Klar Tobaks smak & Känner Knapt av dom andra smakerna men h*** O* ej med tanke på att men har en väldigt Mjuk Känsla under Läppen inte lika Stark som alla andra Från Lundgrens

Visa fler omdömen