Catch White Licorice Portionssnus

Catch White Licorice Portionssnus

Catch White Licorice är ett snus med en mild tobakskaraktär och en framträdande smak av lakrits.
  • 1 dosa 46 kr
  • 10-pack (38,90 kr/st) 389 kr
  • 30-pack (38,30 kr/st) 1.149 kr
389 kr
Ett 10-pack snus
389 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(14) recensioner
Kundrecensioner för Catch White Licorice Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Riktigt god smak.

Anton. , 26 januari 2018

Det bästa lakritssnuset jag testat hittills. Riktigt god smak och bra storlek på prillorna. Prillorna hade dock gärna fått vara mer fyllda, speciellt med tanke på det höga priset.

Bäst på dagtid!

PO, 20 juni 2016

Toppenbra och gott på kontoret!

Bra smak

Kent Åberg, 6 mars 2016

Lakrits smaken

\Torr\" kvalitetssnus för salmiak/saltlakrits-älskare"

Marko, 7 mars 2015

Då jag älskar salmiak (saltlakrits) är den här produkten perfekt. Smakar saltlakrits och smaken håller i mycket länge (till skillnad från andra lakritsproduker) utan att \vattnas ut\" för fort. Samt att salmiaken rundas av bra till \"Catch-smaken\" och prillorna sitter perfekt när man vill ha en \"torr\" snus."

Ett riktigt gott men lite dyrt snus.

Vispen, 11 februari 2015

Lakritssmaken är tydlig och god. Snuset smakar inte så mycket tobak, men det gillar jag. Portionen ligger perfekt under läppen. Vitt snus kan ibland kännas tråkigt och snustorrt (hah, okej, dålig ordlek, förlåt!), men det här känns färskt och gott. Jag kommer nog inte att tröttna på det. Ytterligare ett plus i kanten är att snuset rinner överraskande lite. Nackdelen är att det är ganska dyrt jämfört med andra snussorter jag brukar köpa, men jag tycker att kvaliteten är fin, så det kan vara värt det. Vad gäller dosan tycker jag att den är sjukt snygg. Någon antydde att den är kvinnlig men det tycker jag inte. Och det spelar väl heller ingen roll. Dosan hade gärna fått vara rosa för mig så länge snuset hade smakat lika gott.

Visa fler omdömen