XQS Lös Nikotinfritt Snus

XQS Lös Nikotinfritt Snus

XQS Lössnus är det första nikotin- och tobaksfria lössnuset. Receptet består av örter, salmiak och salt och snuset liknar klassiskt lössnus i både smak och konsistens.

  • 1 dosa 30,90 kr
  • 10-pack (25,90 kr/st) 259,00 kr
  • 30-pack (25,40 kr/st) 762,00 kr
259,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(23) recensioner
Kundrecensioner för XQS Lös Nikotinfritt Snus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Som riktig Kramsnus, något svårare att baka men det gör ingenting :)

Det här duger gott, 29 december 2020

Perfekt om man vill skära ner eller försöka att sluta snusa. :)

Nästan som vanligt...

Per, 5 juli 2020

Har letat länge efter ett bra substitut till riktigt snus. Närmare än så här kommer man inte. Dock kan man få "sår" om man är för "intensiv".

Räddningen

Tommy Karlberg, 22 april 2020

Mycket bra. Kunde sluta med nikotin tack vare den. Blandade 50/50 med General. Minskade successivt andelen General (nikotin). Efter en månad så var jag nikotinfri utan abstinens. Den är dock lite väl jäklig mot tandköttet. Och ibland så är det små vassa taggar/kvistar i den som fastnar i insidan på läppen. Mer finmalen, eller mer mjukhet i växtdelarna vore bra. Varför inte göra ett "sluta snusakitt"? Med dåsar med olika nikotinhalt i. Man snusar dåsarna i turordning och när kittet är färdigt så är man nikotinfri. Jag behöver en lista över ställen som säljer det, typ nu. Min leverantör i byn har kört tomt :(

För grov.

Henrik , 21 april 2020

Snuset är för grovmalen och gör det svårt att baka, luktar ungefär som russin och ganska smaklös.

FÖR STARKT

Jim, 9 januari 2020

Har snusat lössnus i 22år, slutade och började med denna, Fick direkt problem med Hål i tandköttet, och tandhalsar som började dra sig tillbaka, Extremt starkt för slemhinnorna,

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!