Stekpåse

Stekpåse

Stekpåsar är ett måste när du bakar ditt eget snus i ugnen och vill slippa lukten. Förpackningen Innehåller 5 stekpåsar.
29,00 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(2) recensioner
Kundrecensioner för Stekpåse

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Stekpåsar

Per Asplund, 19 juni 2016

Det här med stekpåsar nämnde jag för 3-4 år sedan när alla klagade på lukten

Stekpåse 100% nice!!!

Lars Mikael, 9 september 2014

Testade nu denna stekpåse vid min senate beställning. Må säga lukten är borta. Frugan gnäller inte att luktar snus. Haft köksfönster öppet förr samt stängt en dörr till köket för minsk luktspridningen. Behöves ej mera kan jag lova alla snus tillverkare. Har nu haft snuset i ungen i 15tim inge lukt alls. Kanon bra påse detta!!! Kommer alltid i framtiden köra med detta. Jag rekomendera denna iaf ni har sambo/fru som gnäller av snuslukten.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!