Snusdosa med Dubbel-lock

Snusdosa med dubbellock

En snusdosa med exklusiv design i stål. Denna har även ett praktiskt dubbel-lock.
279,00 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(7) recensioner
Kundrecensioner för Snusdosa med dubbellock

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

fin

Göran, 9 maj 2019

stryk tålig

Stilren och riktigt bra dosa

Christian, 4 april 2018

Grymt bra dosa som jsg upplever håller kylan bättre och därmed längremhållbsrhet och dessutom riktigt fräsch och stilren

Klumpig och dåligt tillverkad

Jonas L, 23 mars 2017

Denna produkt var en stor besvikelse. Dyr med tanke på vad man får. Stora locket satt löst. . Det lilla locket sitter ej bra heller. Köp ej denna om du inte får den för 50 kr. Det är vad den är värd.

Mycket bra

Dag, 9 december 2013

Har brukt dosan i 2 år. Eneste svakhet er det som Tony påpeker.

P******* dosa som gör jobbet

Patrik, 20 september 2011

Detta är min andra dosa i stål/plåt. I den andra har jag lössnuset och i den här har jag portionen. Bra och robust dosa, det som gör att det inte blev 5 stjärnor är att jag var tvungen att justera det stora locket då detta satt alldeles för löst. Men med en tång så har jag lyckats trimma till det så att inte locket ramlar av bara för att man tittar på dosan. Helt klart vär att köpa

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!